Guy Ritchie revine în cinematografe  din 31 ianuarie cu cel mai nou film al său: Gangsteri cu stil / The Gentlemen.

Iată ce trebuie să știți despre distribuția noului film al lui Guy Ritchie, The Gentlemen, un film cu care Ritchie revine la începuturile sale de succes – filmele cu gangsteri.

Distribuția filmului de acţiune The Gentlemen ne aduce laolaltă numeroşi actori de top. Scris și regizat de Guy Ritchie, The Gentlemen este un film care îl readuce pe celebrul regizor la originile filmelor care l-au facut celebru, combinaţia extraordinară de comedie neagră și crimă. 

La mai bine de 20 de ani de la celebrele sale filme Jocuri, poturi şi focuri de armă / Lock, Stock și Two Smoking Barrels și Unde dai şi unde crapă / Snatch, Ritchie a trecut la regizarea unor filme cu bugete mai mari care l-au împins în diferite genuri, precum Sherlock Holmes, The Man From U.N.C.L.E., și Aladdin din 2019. Acum, Ritchie regizează din nou un film cu gangsteri infuzat cu comedie.

Descrisă de producatori drept o „comedie de acțiune sofisticată”, The Gentlemen spune povestea lui Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un expatriat american care a construit cu succes un imperiu de al drogurilor la Londra, dar nu mai este interesat să rămână în afaceri. Problemele apar atunci când intențiile lui Pearson sunt dezvăluite altor figuri importante din crima organizată, care încep să planifice sofisticate scheme pentru a fura tot ceea ce Pearson a construit.

Distribuția The Gentlemen include actori ce au apărut şi în alte filme ale lui Ritchie, alături de actori ce sunt la prima colaborare cu celebrul regizor britanic. 

Ne-am gândit că ar fi bine să vă spunem cu cine vă veţi întâlni la cinema în această nouă aventura cu gangsteri. Aşadar, iată întreaga distribuție din The Gentlemen și personajele pe care le interpretează:

Matthew McConaughey este Mickey Pearson

Matthew McConaughey conduce magistrala distribuţie din The Gentlemen în rolul lui Mickey Pearson, lordul drogurilor care a obosit să se ocupe de imperiul său de marijuana și vrea să renunţe la tot. 

Pearson își dă seama repede că renunțarea nu va fi atât de ușoară atunci când colegii gangsteri încep să conspire împotriva lui… El începe să se întrebe dacă poate nu ar trebui să renunțe la imperiul său… 

McConaughey este cunoscut pentru rolurile din numeroasele comedii romantice filmate de-a lungul anilor 1990 și 2000, dar şi din drame bine primite de public şi critică precum True Detective, Interstellar sau Dallas Buyers Club. Primul film care i-a adus succesul internaţional a fost Vremea răzbunării / A Time to Kill, ecranizare a bestsellerului scris de John Grisham.

Charlie Hunnam este Raymond.

Raymond este un gangster și mâna dreaptă lui Pearson. El este interpretat de Charlie Hunnam, care a jucat în Pacific Rim și The Lost City of Z., dar este cunoscut şi pentru rolul principal din serialul Sons of Anarchy. Hunnam a lucrat anterior cu Ritchie la King Arthur: Legenda Sabiei / King Arthur: Legend of the Sword.

Henry Golding este Dry Eye

Henry Golding îl interpretează pe Dry Eye, un ticălos ce lucrează pentru un gangster chinez. Golding a obținut recunoașterea la nivel mondial pentru rolul din blockbusterul Asiatici bogaţi şi ţicniţi / Crazy Rich Asians precum şi în O nouă poveste de Crăciun / Last Christmas.

Michelle Dockery este Rosalind Pearson

Rosalind este soția lui Mickey și persoana cu care Mickey intenționează să-şi ducă viaţa în linişte odată ce va ieși din afacerea cu marijuana. Dockery este cunoscută pentru interpretarea rolului Lady Mary Crawley din serialul de succes Downton Abbey.

Jeremy Strong este Matthew Berger.

Matthew Berger este interpretat de actorul din cunoscutul serial Succession, Jeremy Strong. Matthew este un miliardar american interesat să cumpere imperiul de marijuana al lui Pearson. Strong a mai jucat în Selma, Black Mass și Zero Dark Thirty.

Eddie Marsan este Big Dave

Big Dave este un editor al unei publicaţii de scandal care îşi va axa articolele pe Pearson. Marsan a jucat în numeroase filme, de la producţii independente precum The Disappearance of Alice Creed până la blockbustere precum Sherlock Holmes, V from Vendetta sau Mission: Impossible III.

Colin Farrell este Antrenorul.

Colin Farrell înterpretează un gangster numit „Antrenorul” în The Gentlemen. Farrell s-a bucurat de o carieră bogată în televiziune și film, jucând în proiecte precum Saving Mr. Banks, True Detective, Fantastic Beasts și Dumbo, printre multe altele. De curând a filmat în România thrillerul Voyagers. Anul viitor va apărea în noul film cu Batman, în rolul Pinguinului.

Hugh Grant este Fletcher

Fletcher este un reporter a cărui investigație asupra lui Mickey Pearson dă startul poveștii. Grant este un actor iubit în întreaga lume, ce a apărut în comedii romantice precum Four Weddings and a Funeral, Notting Hill, Bridget Jones's Diary, Love, Actually, Sense and Sensibility. A colaborat cu Guy Ritchie la filmul său de acţiune Agentul de la U.N.C.L.E. / The Man From U.N.C.L.E. 

Gangsteri cu stil / The Gentlemen ajunge în cinematografe din 31 ianuarie, distribuit de Vertical Entertainment.