HISTORY aduce in premiera in Romania serialul Spion printre Demonii Soselelor / Gangland Undercover

Din 20 martie 2016, serialul poate fi urmarit in fiecare duminica la ora 22:00.

Spion printre Demonii Soselelor, noul serial de pe HISTORY, ne poarta in lumea celebrei bande de motociclisti Vagos Motorcycle Club. 

Charles Falco (interpretat de Damon Runyan) e unul din cei trei oameni care s-au infiltrat in trei bande diferite de motociclisti. 

Cu bogata sa experienta si curajul extraordinar, Falco a ajutat politia sa aresteze membrii unora din cele mai temute bande din America. Prin intermediul unei combinatii de interviuri si reconstituiri de inalta calitate, fiecare episod al serialului dezvaluie un nou pas din investigatia lui Falco asupra activitatilor ilegale ale bandelor. 

In urma colaborarii cu fortele de ordine si cu ajutorul materialelor din cartea lui Falco si cercetarilor asupra rivalitatilor dintre bande, serialul surprinde realitatile contraculturii “proscrisilor pe motociclete” – o lume in care libertatea inseamna dreptul de a purta arme si de a face nepedepsit trafic de droguri, iar respectful poate fi castigat impunand frica. 

Iar cu ajutorul lui Falco, FBI-ul a obtinut probele de care avea nevoie pentru a destrama aceste bande periculoase.

CineFan va prezinta un interviu exclusiv cu actorul Damon Runyan. Multumim History pentru acest interviu.

Cum ai fost selectat pentru rolul lui Charles Falco?

Am trecut prin procesul clasic de auditie. Filmam un serial in Halifax, la momentul respectiv, iar echipa serialului mi-a trimis un monolog de o pagina, pe care as fi putut sa il dezvolt daca doream. Ei au incercat sa isi dea seama, cred, daca pur si simplu am esenta personajului.

Asa ca, peste weekend, am citit cartea scrisa de Charles Falco si m-am inregistrat rostind acel monolog. Apoi m-au chemat in studio, iar Stephen Kemp m-a intervievat, practic, ca si cum as fi fost Charles Falco.

Ce ti s-a parut cel mai interesant atat in privinta rolului tau, cat si in privinta povestii reale din spatele filmului?

Ei bine, dependenta a fost intr-adevar cea mai interesanta parte din toata aceasta poveste. Faptul ca acest tip a decazut atat de jos si ca a fost atat de prins in valtoarea lucrurilor superficiale, materialiste, a demostrat cat de gol era sufletul lui, la momentul respectiv. El a fost initial dependent de metamfetamina. Apoi, a cunoscut un dealer de cocaina si lucrurile au luat o noua intorsatura. De atunci, a inceput sa se drogheze in fiecare zi si sa fie paranoic.

Este clar ca Charles Falco este un personaj negativ in interiorul sau. Prin urmare, cum te-ai pregatit pentru acest rol?

Am citit tot ce s-a putut citi despre bandele de motociclisti si informatori. Chiar m-am speriat dupa tot ceea ce am citit. 

In timpul acestui proces de cercetare, mi-am rugat agentul sa confirme ca, practic, nu ma supun niciunui risc. Se stie ca, daca cineva se infiltreaza intr-o banda de motociclisti, sigur are o recompensa pusa asupra capului. 

Asa ca m-am gandit ca, daca eu intruchipez un astfel de personaj, ma afisez in aceasta ipostaza si pun lucrurile intr-o lumina nefavorabila, pot exista repercusiuni negative pentru mine, in cazul in care ii supar pe motociclisti.

Imediat, am vorbit cu Charles Falco insusi. Am avut aproximativ patru sau cinci conversatii cu el inainte de a incepe primul episod. Cand ne-am dus in Arizona pentru a filma toate secventele in aer liber, el a venit si ne-am intalnit. Am stat impreuna pana la episodul trei, ajutandu-ne sa inlaturam orice suspiciuni.

A fost amuzant, totusi, ca, in cazul iubitei lui Charles Falco, lucrurile nu au stat asa. Ea nu lua droguri. Ea a avut o implicare limitata in relatia cu bandele. Evident, noi am dezvoltat acest lucru in serial, iar Charles ne-a spus ca ea l-a sunat dupa ce a vazut serialul, spunand ca a fost oripilata de modul in care ea a fost prezentata...

Cand l-ai cunoscut pe Charles Falco, a fost asa cum ti l-ai imaginat?

Nu, deloc. Intalnirea noastra a fost amuzanta. Am ajuns in Arizona si am iesit in oras pana la 4:00 dimineata, la fel cum fac bandele de motociclisti. Tipul care il joaca pe Darko, Ian, si cu mine, eram novici si nu stiam foarte bine sa mergem pe motociclete. 

Luasem recent permisul si acum trebuia sa dam cateva ture de oras si chiar sa mergem pe autostrada. Eram destul de speriat si destul de mahmur, asa ca beam o sticla de apa cand, deodata, a aparut un tip de nicaieri. Am crezut ca era un control. M-a intrebat numele meu… insa s-a dovedit ca acesta era Charles Falco insusi. Apoi, timp de 10 zile, ne-a vazut zilnic si a fost foarte tare!

El nu a fost deloc cum mi-am inchipuit, judecand dupa latura sa intunecata despre care citisem. Era doar un tip realist, cu adevarat umil si bland. Cred ca acestea au fost unele dintre motivele pentru care a reusit sa se infiltreze in bande. El avea puterea de a bate pe oricine, dar nu avea un comportament dur. Era pur si simplu de treaba.

Ai avut vreo interactiune cu o banda de motociclisti? Dupa filmarea serialului Spion printre Demonii Soselelor, ai primit vreun feedback de la ei?

Prietenul meu Dave, care este pasionat de motociclete, are o conexiune in California. Tatal si fratele lui sunt amandoi in banda Mongols, asa ca, vorbind cu el, am aflat o perspectiva cu totul diferita asupra bandelor – fratia acestor baieti. El a crescut cu aceasta cultura a bandelor si nu este asa cum ne-am fi asteptat.

Ei sunt ca o familie. Multi dintre acesti oameni sunt fosti militari, mereu loiali fraternitatii. Astfel, crescand in acest mediu, ei sunt intotdeauna alaturi de tine. Daca ai nevoie de o favoare, de exemplu ai nevoie de ajutor in zugravirea casei, toata banda va veni sa te sustina.

Cat despre amenintarea bandelor, l-am intrebat pe Falco: "Nu crezi ca cineva o sa vina si o sa te omoare?". El a spus: "Nu. Cu conexiunile in politie pe care le am, eu sunt mereu la curent cu ceea ce este in jurul meu”. 

A adaugat ca cea mai mare frica a lui este faptul ca un tip tanar, care vine in banda si vrea sa iasa in evidenta, va incerca sa il prinda. Insa, in fond, nicio gasca nu vrea sa aiba de-a face cu cineva care este implicat intr-o crima.

Deci, acesta este elementul cu care cred ca ne confruntam cu totii - oamenii nebuni. Cu toate acestea, Falco nu simte cu adevarat o amenintare din partea bandelor, datorita relatiilor pe care le are.

In primul episod, este multa narare din perspectiva lui Falco. Dinamica se schimba pe masura ce serialul continua?

Dupa primul episod, nararea se diminueaza considerabil. Insa aceasta are rolul de a stabili un context emotional al actiunii.

Ce pot astepta telespectatorii de la Spion printre Demonii Soselelor?

O drama curajoasa! Serialul arunca o privire introspectiva in aceasta lume diferita de a noastra. De asemenea, putem trai aceasta experienta prin ochii lui Falco.

Mai mult, serialul ofera o noua perspectiva asupra personajelor care alcatuiesc o banda. Nu este vorba doar de oameni duri. Sunt atat tineri neexperimentati, dar si membrii fondatori. 

Cu toate acestea, este o lume intunecata… ca o calatorie cu un rollercoaster.

Din 20 martie 2016, serialul Spion printre Demonii Soselelor / Gangland Undercover poate fi urmarit in fiecare duminica la ora 22:00 numai pe HISTORY.


Din aceeasi categorie...

Serialul Povești nespuse, disponibil în AntenaPlay

Serialul Povești nespuse, disponibil în AntenaPlay

Povești nespuse / Annemin Sırrıdır Çocuk - serialul care a cucerit o lume întreagă ajunge în România.

Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu

Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu

Sâmbătă, 27 aprilie, Cinemaraton are onoarea să-l sărbătorească pe unul din cei mai importanți cineaști români, regizorul Cristian Mungiu.

Serialul Vinovaţi de iubire, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

Serialul Vinovaţi de iubire, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

Urmând tradiţia de a oferi telespectatorilor săi cele mai bune seriale turceşti, Kanal D aduce, în curând, în faţa publicului o nouă producţie emoţionantă, Vinovaţi de iubire / Masumlar Apartimani, în care dragostea şi puterea sa vinde...

Iulian Postelnicu și Alexandru Papadopol în Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO!

Iulian Postelnicu și Alexandru Papadopol în Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO!

Un nou serial începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Brigada Nimic este o comedie savuroasă în care patru polițiști luptă împotriva lumii interlope din București.

În luna mai, seria polițistă Crimă în... continuă la Diva, cu 4 filme în premieră

În luna mai, seria polițistă Crimă în... continuă la Diva, cu 4 filme în premieră

Amatorii de povești polițiste și detectivi cu mintea brici au motive de bucurie în luna mai.

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

SkyShowtime continuă să fie un lider bazat pe valoare, lansând pe 23 aprilie un nou abonament susținut de reclame.

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele.

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime ne eanunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare și regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată Love Will Survive, dedicat...

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori / Bettany Hughes' Treasures of the World. ...

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție.

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție Secretele caracatiței avându-l ca producător executiv pe...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.