Prin amabilitatea HBO Max, CineFan vă prezintă un interviu exclusiv cu Steve Yockey și Natalie Chaidez (scenariști principali și producători executivi ai serialului The Flight Attendant).

Popularitatea primului sezon al serialului Însoțitoarea de zbor / The Flight Attendant i-a determinat pe producătoarea executivă și actrița principală Kaley Cuoco să lucreze în continuare alături de Steve Yockey și Natalie Chaidez (scenariști principali și producători executivi) la dezvoltarea poveștii personajului Cassandra Bowden, din romanul bestseller scris de Chris Bohjalia care stă la baza serialului.

În interviul internațional pus la dispoziție de HBO, Steve Yockey și Natalie Chaidez dezvăluie mai multe despre noul sezon, care a avut recent premiera pe HBO Max.

Primul sezon al show-ului a fost un mare succes. V-ați așteptat să aibă parte de asemenea reacții?

SY: Um, nu!! Am filmat a doua parte în timpul pandemiei și îmi aduc aminte cum purtam masca și scutul pentru față și cum mă uitam la unul dintre regizori, Marcos Siega, și îmi ziceam: „cred că cei 12 oameni care se vor uita la serial îl vor adora!” Credeam că ce facem noi este de nișă și mă întrebam: cine se va uita la această femeie care fuge de un iepure gigantic? Dar i-a atins pe oameni într-un fel pe care nu l-am anticipat, la un nivel pe care nici nu mi l-aș fi imaginat, așa că a fost surpriză mare.

Cum a fost să vă pregătiți de al doilea sezon?

SY: Am simțit o anxietate, dar într-un mod pozitiv, de tipul: trebuie să livrăm ceva bun. Natalie ni s-a alăturat chiar la început când abia începeam să vorbim despre cum va fi sezonul al doilea și a avut această idee despre dubluri. Eu lucram pe partea călătoriei lui Cassie cu renunțarea la alcool, în drum spre acceptare, așa că am încercat să ne dăm seama cum să unim cele două elemente.

NC: Al doilea sezon era incitant pentru că Kaley Cuoco i-a surprins pe oameni în primul sezon cu ce poate face ca interpretare. Eu eram și mai nerăbdătoare să văd unde o putem duce și mai departe cu interpretarea. Ce altceva mai are în arsenal și ce altceva le putem arăta oamenilor? După cum se poate vedea, foarte multe lucruri!

Natalie, tu cum ai ajuns să fii implicată?

NC: Am fost un mare fan al primului sezon. O producătoare cu care am lucrat în trecut, Erica Kinnear, mi-a scris că ar vrea să mă parteneriez cu Steve pentru acest sezon. Când m-am întâlnit cu Steve, ne-am înțeles imediat din punct de vedere creativ și ne-am și distrat. Ștacheta era ridicată, așa că am avut emoții, dar sunt foarte mândră de ce am făcut.

Primul sezon a fost bazat pe carte. Sezonul al doilea nu are același material sursă – cum ați decis cum va continua povestea lui Cassie?

SY: Cassie renunțase de o zi la alcool la finalul primului sezon și are o călătorie mult mai lungă în față decât „m-am oprit din consumat alcool, am atins prima bornă, sunt bine acum”. Nu numai atât, dar atunci când te oprești din consumat alcool sau trăiești cu o dependență chimică, alcoolul sau orice substanță de care ești dependentă maschează probleme mai adânci. Deci faptul că brusc Cassie nu mai bea și le spune tuturor că viața ei e fantastică și că totul e minunat și grozav. Pentru prima parte din al doilea sezon, ai impresia că spune adevărul și show-ul pare ceva mai lejer, dar apoi, pe măsură ce ne dăm seama că nu e sinceră nici cu ea însăși, nici cu alte persoane, show-ul începe să ia o formă mai robustă și mai întunecată.

Cine este Cassie la începutul celui de-al doilea sezon?

SY: Cred că Cassie se bucură de o viață bună și simte că își controlează dependența. Se simte ca o persoană complet nouă. Singura problemă cu asta este că nu devii o persoană nouă, pentru că încă mai ai problemele vechi nerezolvate. O parte din vindecare este să înveți să accepți toate acele lucruri, nu să le arunci și să devii cineva nou. Aș spune că se îndreaptă spre un colaps încă de la început.

Cassie nu este mereu o persoană ușor de plăcut, cu toate asta ținem cu ea și empatizăm cu ea. De ce crezi că se întâmplă asta?

SY: Cred că există un răspuns mai complex. Cu toții facem greșeli și ne simțim bine când vedem pe altcineva făcând greșeli care sunt amplificate. Dar cred și că Kaley are o carismă atât de naturală și mult farmec ca actriță. Asta a fost descoperirea majoră pentru mine în primul sezon, când filmam prima scenă. Mă gândeam, wow, acest personaj are putea merge în zone mult mai întunecate. Fricțiunea dintre faptul că este atât de carismatică și cel că ia decizii foarte proaste este lucrul care o face pe Cassie atât de convingătoare ca personaj. Am sperat că versiunea lui Cassie pe care o scrisesem pentru acel prim personaj va fi capabilă să stârnească empatia, chiar dacă ia decizii precum făcut curat la scena unei crime. De asemenea am învățat foarte multe, foarte repede din lucratul cu Kaley. Povestea poate ajunge în zone întunecate datorită a ce aduce ea la interpretare.

Ce aduce Kaley în echipă din postura de producătoare executivă?

NC: Kaley este producătorul principal, ea a găsit cartea și l-a angajat pe Steve și a pus proiectul laolaltă și a menținut colaborarea în echipă. E impresionantă în orice parte a procesului, fie că e vorba de opinii legate de casting sau opinii legate de ce scriem eu și Steve, de la etapele preliminare ale poveștii și se ocupă complet de propriul păr și machiaj și propriile costume. Deci chiar este un efort de echipă. Este mult mai mult decât vedeta serialului, este producătoare și în moduri practice și implicate.

E greu să ne închipuim pe altcineva în afară de Kaley Cuoco interpretând-o pe Cassie, nu-i așa?

SY: Când am scris primul episod din primul sezon, a fost după ce am petrecut timp cu Kaley, deci personajul este scris special pentru ea. Cred că cel mai bun lucru pe care-l poți face ca scenarist principal este să creezi un mediu sau o situație în care toată lumea are posibilitatea de a lucra cât mai bine, și cred că asta facem cu serialul. Kaley dă tot ce are în serial, mai ales în noul sezon. Zosia face și ea rolul cel mai bun de până acum și Rosie continuă să fie excelentă. Ne simțim norocoși să avem parte de o distribuție atât de talentată și pare că le fac pe plac fanilor când zic asta, dar când scrii scenarii complicate din punct de vedere al tonului, în care actorii fac comedie și apoi se întorc într-un spațiu emoțional și ai asemenea actori care sunt atât de versatili, chiar înseamnă că show-ul poate fi o mulțime de lucruri diferite.

Care este dinamica dintre voi doi ca scenariști principali?

SY: Eu am tendința ca scenarist de a merge în cele mai întunecate locuri posibile de fiecare dată când se întâmplă ceva. Mă gândesc: oh, nu, o să ardem totul din temelii. Mi se pare că Natalie are o alură atât de calmă, care vine din experiență și din faptul că a mai făcut asta până acum și a făcut asta bine. Mereu se poate uita la mine și să zică: „e în regulă, n-o să fie atât de grav” și brusc îmi schimb starea și mă gândesc, ok, hai să vedem cum rezolvăm. Dacă ea nu ar fi aici, cred că aș alerga de colo-colo ca și cum casa mea ar fi în flăcări.

NC: A fost un parteneriat uimitor și în parte pentru că Steve e un scenarist sclipitor, de la felul în care spunea povestea în primul sezon, în care vezi comedia și părțile întunecate, la sezonul al doilea. Iubesc poveștile de spionaj și scenele de acțiune și acestea se mulează foarte bine pe felul în care serialul se deschide mai mult către poveștile cu CIA în al doilea sezon.

Există câțiva noi membri fantastici ai distribuției în acest sezon, inclusiv Sharon Stone, care o joacă pe mama lui Cassie. Cum a fost s-o aduceți în proiect?

NC: Auzisem că Sharon Stone era fană a serialului după primul sezon. Legătură ei cu comunitatea celor care au renunțat la alcool și prietenii și rudele ei care au trecut prin această experiență este ce cred că a atras-o la The Flight Attendant și apoi am auzit că este disponibilă și interesată. Steve s-a întâlnit cu ea și au avut o discuție grozavă și am fost destul de norocoși să ni se alăture. Abia aștept să-i vedeți scenele, sunt absolut sclipitoare.

Aveți vreun moment preferat de la filmările acestui sezon?

SY: Iubesc toate momentele din episodul al doilea dintre Annie, Cassie și Max. Când Cassie o trezește pe Annie când lovește ușor paharul ei. Există senzația unei relații domestice în acele scene din bucătărie, chiar dacă discută despre găsirea unui criminal! Cei trei împreună sunt atât de reușiți ca grup actoricesc. De asemenea cred că Pete Chamont a făcut o treabă incredibilă cu înotul sincron din palatul minții în episodul al cincilea. M-am gândit: cum o să facem asta? Și am reușit s-o facem, și mi se pare că e clar un succes. Suntem foarte norocoși, am avut o echipă incredibilă în primul sezon și eram sincronizați și cred că din acest motiv oamenii care s-au uitat și-au zis că serialul are o voce clară. Asta e mai puțin megat de mine și mai mult legat de faptul că ne-am sincronizat. Cu toții spunem aceeași poveste așa că are o alură plină de încredere când o vezi la televizor. Pentru al doilea sezon am avut noi oameni incluși în echipă care văzuseră primul sezon și au înțeles că pur și simplu trebuie să reușim să facem aceste lucruri. Atitudinea pare mereu să fie: hai să vedem cum rezolvăm, în loc de nu, nu putem face asta.

NC: Un moment de vârf a fost filmarea scenelor de exterior din Reykjavik, pentru că peisajul îți lua răsuflarea. Există aterizarea unui elicopter în episodul al patrulea care este magnifică, în care le ai pe Kaley, Rosie, Michelle și Margaret și în care se distrau atât de bine pe acea stâncă. Acela a fost un moment superb de filmare pentru mine. A fost uimitor.

Multumiri Anca Maco pentru amabilitatea cu care ne-a pus la dispozitie acest interviu.

 


Din aceeasi categorie...

Pro TV anunta startul filmarilor pentru un nou serial: Clanul, din aceasta toamna!

Începutul verii coincide cu una dintre cele mai așteptate vești ale sezonului: PRO TV anunță achiziționarea și startul filmărilor pentru un nou serial! Un clasic... care aduce acel twist mereu surprinzător. Clanul este formatul care îi va face pe ce...

Disney+ este disponibil de azi in Romania!

Abonații vor putea viziona cele mai îndrăgite producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, toate într-un singur loc.

Fascinanta miniserie Years and Years va fi difuzata de Focus Sat TV din 16 iunie

Focus Sat TV va difuza din 16 iunie aclamata miniserie Ani și Ani / Years and Years (2019) în serile de luni și joi, de la ora 21:30.

Batem palma? Intrebarea care va sta pe buzele tuturor romanilor, in curand, la PRO TV!

Cunoscutul show internațional Deal of no Deal ajunge la Pro TV în curând!

Disney+ anunta titlurile disponibile in Romania din 14 iunie

Disney+ anunță producțiile disponibile din ziua lansării în România: peste 700 de filme și 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale.

Welcome Home Nikki Glaser? - Din 5 iunie la E! Entertainment

Noua emisiune o urmărește pe Nikki Glaser în timp ce renunță la viața de la Hollywood și se mută înapoi în orașul ei natal, St. Louis, Missouri.

Madalina Ghenea si Jude Law in weekend la Warner TV

Lung metrajele Light Sleeper, cu Willem Dafoe și Susan Sarandon în distribuție, și Dom Hemingway, cu Jude Law și Mădălina Ghenea, vor avea premiera la Warner TV în primul weekend din luna iunie. ...

Alexandru Delea este castigatorul Survivor Romania 2022!

Cinci luni. 60 de ediții. 30 de concurenți. 2 triburi. Cea mai puternică competiție din lume. Un sezon mai puternic ca niciodată! Aseară, în direct pe PRO TV, s-a încheiat Survivor România 2022!

Filme si seriale noi in luna iunie la HBO Max

Filme și seriale noi de excepție, alături de noi sezoane ale unor titluri consacrate fac parte din oferta bogată a lansărilor lunii iunie pe HBO Max.

Un nou serial Boomerang - Thomas si Prietenii sai: Toate motoarele pornite

Bine ați venit la bordul noului serial de televiziune care reimaginează franciza clasică Thomas & Prietenii săi™.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore - disponibil de azi pe HBO Max

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, cea mai nouă aventură din universul Wizarding World™ creat de J.K. Rowling, este disponibil de azi in premiera pe platforma de streaming HBO Max.

Posedare - O miniserie plina de mister si secrete, la Focus Sat din 26 mai

Focus Sat TV invită publicul într-o lume mistică și plină de secrete cu premiera miniseriei de 6 episoade, producție Canal+ Original, Posedare / Possessions (2020).

Actor din intamplare: Ovidiu Niculescu, din serialul de comedie Strada Sperantei

Ovidiu Niculescu, cel care îl interpretează pe Viorel Teodorescu, în serialul Strada Speranței, difuzat în fiecare seară de weekend, la Kanal D, este un actor complet.

Asia Express devine America Express

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent.

Serialul Cititorii de oase / Bones revine la AXN

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale procedurale, Cititorii de oase / Bones, cu Emily Deschanel și David Boreanaz în rolurile principale, revine la AXN, începând din 16 mai, de luni până vineri, de la ora 19.15, cu episoade duble. ...

Hannah Dodd se alatura distributiei sezonului 3 din Bridgerton

Cel de-al treilea sezon al serialului creat de Netflix și Shondaland va intra în producție vara aceasta.

Miniseria Romania salbatica, din 12 mai pe HBO Max

Cel mai complex proiect documentar dedicat naturii din România vine la HBO Max.

Miercuri seara dezlegam Mistere in familie, la Diva

În luna mai, zilele de miercuri vin la DIVA cu mister la superlativ și filme în premieră, de la 21:00.

Abonamentul anual Disney+ disponibil acum la pret special, pe baza de preinregistrare

Începând de astăzi, fanii Disney+ din România se pot înregistra pe www.disneyplus.com pentru a beneficia de oferta exclusivă de lansare: 239,90 lei pentru abonamentul anual.

Maia Morgenstern vine la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Actrița Maia Morgenstern vine duminică, 8 mai, la 40 de întrebări cu Denise Rifai, emisiune difuzată de la 21:30, imediat după serialul de comedie Strada Speranței.

Luptatorul Benny Adegbuyo joaca propriul rol in serialul Secretele Presedintelui

In noul episod din Secretele Președintelui, Pupăză (Grig Chiroiu) vrea să arate că este și el dur ca Putin, președintele care se antrenează cu campioni de judoka.

Cobra Kai - trailerul sezonului V

Netflix anuntă premiera sezonului V din Cobra Kai cu un trailer ce ne arată câte ceva din acest nou și mult asteptat sezon.

Temptation Island – Insula Iubirii revine la Antena 1 cu sezonul sase

Insula iubirii îi primește din nou, începând din 2 şi 3 mai, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30, la Antena 1, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. ...

Robert Turcescu, fata in fata cu Denise Rifai

Cum își motivează jurnalistul faptul că locuiește într-o clădire ANL, dar și alte răspunsuri la întrebări sensibile veți putea afla duminica aceasta, de la ora 22:00, urmărind un interviu de colecție marca 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D...

Netflix lanseaza un teaser pentru Casa de Papel: Corea

Netflix a lansat astazi un teaser pentru noul serial Fabrica de Bani: Coreea / La Casa de Papel: Corea / Money Heist: Korea - Joint Economic Area.

Evenimente

12 scurt metraje romanesti in competitia Anonimul 2022

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL va avea loc în perioada 8 - 14 august 2022, la Sfântu Gheorgh...

Noutati Home Entertainment

The Matrix Resurrections pe 4K UHD (Steelbook si plastic), Blu-ray si DVD

Pro Video ne aduce al patrulea film din seria Matrix după Matrix (1999), The Matrix Reloaded (2003) și The Matrix Revolutions (2013). The Ma...

Ultimele Stiri

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 24 iunie

Iata premierele filmelor din aceasta saptamana cinematografica si informatiile referitoare la programul lor din rețeaua Cineplexx.

23-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Lansari Valerian Sava si Emanuel Parvu la TIFF 202…

Festivalul Internațional de Film Transilvania și Editura Școala Ardeleană vă invită la lansarea cărților apărute în Colecția TIFF Cinefil:

23-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Proiectie de film si picnic comunitar pe Insula La…

Sâmbătă, 25 iunie, Asociațiile Bloc Zero și MaiMultVerde organizează o seară de film pentru toate vârstele pe Insula de pe Lacul Morii.

23-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Uneori ninge cu zapada, alteori cu intuneric - in …

Cel mai nou film semnat de Gabriel de Achim, Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric, va putea fi văzut din 1 iulie, în premieră, în cinematografe, imediat după proiecțiile...

22-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Premiera la TIFF 2022: Aurica, viata de caine de M…

Aurică, viață de câine - sau cum a ajuns un fost deținut personaj principal într-un film despre iubirea față de animalele abandonate.

22-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Victor Rebengiuc la CineFan.podcast

CineFan.podcast v-a pregătit o surpriză! În curand veti putea vedea o editie specială a emisiunii noastre!

17-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Pro TV anunta startul filmarilor pentru un nou ser…

Începutul verii coincide cu una dintre cele mai așteptate vești ale sezonului: PRO TV anunță achiziționarea și startul filmărilor pentru un nou serial! Un clasic... care aduce acel twist mereu surprinzător...

16-06-2022 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Caravana filmului romanesc - Cartea și filmul ajun…

Caravana filmului românesc – Cartea şi filmul pornește din nou la drum și ajunge la Jimbolia.

15-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 17 iunie

Iata premierele filmelor din aceasta saptamana cinematografica si informatiile referitor are la programul lor din rețeaua Cineplexx.

15-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Va urma: suspans, comedii si povesti inspirate din…

După succesul primei ediții, secțiunea Va urma / Coming Up Next, dedicată devoratorilor de seriale, revine în acest an cu opt titluri noi care au făcut furori în Finlanda, Israel...

15-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

12 scurt metraje romanesti in competitia Anonimul …

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL va avea loc în perioada 8 - 14 august 2022, la Sfântu Gheorghe (Delta Dunării).

15-06-2022 | Eveniment | Emanuel Lazarescu

Disney+ este disponibil de azi in Romania!

Abonații vor putea viziona cele mai îndrăgite producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, toate într-un singur loc.

14-06-2022 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Jurrassic World: Dominion - finalul unei ere

Ultima parte a trilogiei noi Jurassic World ajunge în cinematografe din 10 iunie.

12-06-2022 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

Jurassic Park: Recapitularea seriei

Jurassic Park e o serie de filme care se bazează pe romanul cu acelaşi nume scris de Michael Crichton.

12-06-2022 | CineStuff | Avramescu Alexandru Virgil

Proiectii de film documentar spaniol la Institutul…

În lunile iunie și iulie, Institutul Cervantes din București și Happy Cinema propun publicului interesat de artă o serie de proiecții de filme documentare.

11-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Fascinanta miniserie Years and Years va fi difuzat…

Focus Sat TV va difuza din 16 iunie aclamata miniserie Ani și Ani / Years and Years (2019) în serile de luni și joi, de la ora 21:30.

11-06-2022 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 10 Iunie

Iata premierele filmelor din aceasta saptamana cinematografica si informatiile referitor are la programul lor din rețeaua Cineplexx.

10-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

De 3 ori mai multa distractie la TIFF in familie

Jocurile, atelierele și distracția în aer liber se întorc la cea de-a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, într-un program extins, dedicat copiilor și părinților prezenți la Cluj-Napoca...

10-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Batem palma? Intrebarea care va sta pe buzele tutu…

Cunoscutul show internațional Deal of no Deal ajunge la Pro TV în curând!

10-06-2022 | TV & Online | Emanuel Lazarescu

CineFan.ro lanseaza primul video podcast de film d…

După 16 ani în care v-am oferit vouă, cititorilor, cele mai noi ştiri din domeniul cinematografiei dar şi interviuri şi corespondenţe de la festivaluri de film din toată lumea, site-ul...

09-06-2022 | CineStuff | Emanuel Lazarescu

Benzi desenate

Red Goblin si 101 Figurine te invita la prima editie May Fair 2022

Citesti comics? Ai o colectie impresionanta de figurine? Iti plac super-eroii? Avem o super veste pentru tine!