Disney+ a lansat trailerul oficial al serialului original Chris Hemsworth: Dincolo de limite / Limitless with Chris Hemsworth de la National Geographic.

În seria documentară alcătuită din șase părți, vedeta internațională Chris Hemsworth (Operațiunea de recuperare, Thor, Răzbunătorii / Avengers) îi poartă pe telespectatori într-o călătorie personală ca un rollercoaster, în timp ce explorează modul în care poate combate îmbătrânirea, încercând totodată să descopere întregul potențial al corpului uman. Bazându-se pe cele mai recente cercetări științifice, Dincolo de limite spulberă înțelepciunea convențională despre optimizarea vieții. Toate episoadele au premiera pe 16 noiembrie, exclusiv pe Disney+.

De la regizorul nominalizat la Oscar, Darren Aronofsky (The Whale, Lebăda Neagră / The Black Swan) și compania sa de producție Protozoa, Nutopia, compania lui Jane Root și noua companie Wild State a lui Chris Hemsworth și Ben Grayson, Dincolo de limite aduce în centrul atenției știința de ultimă oră a longevității umane. O aventură științifică globală, dar și o călătorie personală, fiecare episod al serialului îl urmărește pe Chris în timp ce se confruntă cu o serie de probleme fizice și mentale concepute de experți, oameni de știință și medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire.

Fiecare provocare meticulos elaborată este înrădăcinată în știința și pornește de la noi cercetări și tradiții de lungă durată. Misiunea lui Chris este de a înțelege mai bine limitele corpului uman și de a descoperi modalități prin care toți putem să ne extindem sănătatea și fericirea până la vârste înaintate.

Păstrându-se în cea mai bună condiție fizică și cunoscut mai ales pentru interpretarea un supererou nemuritor, Chris a avut întotdeauna grijă de sănătatea și de condiția sa fizică. Dar, acum, la sfârșitul celei de-a treia decade a vieții, vrea să afle cum să își valorifice potențialul minții și al corpului pentru a rămâne ager, mai puternic și mai sănătos pentru mai mult timp - nu doar pentru el și copiii săi, ci și pentru copiii copiilor săi. Fiecare provocare îl determină pe actor să își depășească limitele. Prin intermediul serialului, telespectatorii vor învăța tehnici pe care le pot folosi pentru a-și îmbunătăți sănătatea și propria viață.

După ani de zile de pregătire, avându-i alături pe cei dragi, inclusiv pe soția sa Elsa Pataky și frații Luke Hemsworth și Liam Hemsworth, Chris a intrat în proiectul Dincolo de limite, hotărât să își exploreze sănătatea emoțională și cognitivă, pe lângă provocarea limitelor fizice. Deschis la minte și onest, actorul a lucrat neobosit pentru a-și spori rezistența mentală și pentru a face față unora dintre cele mai dure realități pe care viața ni le rezervă tuturor. Este o experiență profundă, autentică și plină de smerenie pentru Chris. Pe lângă provocările sale îndrăznețe și emoționale, Dincolo de limite împărtășește, de asemenea, povești fascinante din întreaga lume ale unor oameni care au integrat lecțiile longevității în propriile vieți, cu beneficii surprinzătoare pe care toți le putem obține. 

Chris nu a dorit să vorbească doar despre teoriile științifice care i-ar fi putut prelungi și îmbunătăți viața, ci a dorit să le testeze cu adevărat – dorind să facă ceva cu adevărat măreț! Fiecare provocare epică este spectaculoasă și unică. Printre acestea se numără înotul de 800 de metri printr-un fiord arctic cu temperaturi de -36 de grade, cățăratul pe o frânghie de 30 de metri care atârnă deasupra unui canion și mersul în vârful unui zgârie-nori înalt de 900 de metri, la 80 de etaje, cu ajutorul unei macarale.

Fiecare provocare necesită un program autentic de pregătire și profunzime din partea lui Chris, alături de experți de talie mondială. Unele, cum ar fi escaladarea cu coarda peste un canion, au necesitat luni de pregătire. Altele, cum ar fi postul de patru zile în care Chris a băut doar apă, au fost (din fericire!) mult mai scurte, însă nu de puține ori actorul s-a aflat la un pas să renunțe. Printre experții și oamenii de știință care l-au ghidat pe Chris în cele șase aspecte fundamentale pentru a trăi mai bine pentru mai mult timp se numără:

  • Ross Edgley, un atlet al sportului extrem și autor de științe sportive, pregătește corpul lui Chris pentru a înota în ape aproape înghețate;
  • Dr. Peter Attia, un medic specialist în longevitate de la Attia Medical, îi predă lui Chris știința îmbătrânirii și cum să o combată prin diferite tehnici;
  • Professor Modupe Akinola, profesor asociat de management la Columbia Business School, îi oferă lui Chris instrumentele necesare pentru a face față stresului;
  • Dr. Sharon Sha, medic și profesor asociat clinic și vicepreședinte asociat de cercetare clinică în neurologie și științe neurologice în cadrul Centrului Stanford pentru tulburări de memorie, îl ajută pe Chris să combată procesul de îmbătrânire a minții;
  • Dr. BJ Miller, președinte și consilier la Mettle Health, îl ghidează pe Chris într-o călătorie prin bătrânețe și mortalitate;
  • Alua Arthur, moașă a sufletului și fondator al organizației Going with Grace, îl determină pe Chris să vorbească deschis despre propria moarte;
  • Tanya Streeter, scafandru profesionist, îl antrenează pe Chris să își țină respirația sub apă.

Cele șase episoade care vor fi difuzate din 16 noiembrie abordează teme precum:

  • Rezistența la stres: Încă din adolescență, stresul a făcut parte din viața lui Chris, acesta dorind să învețe cum să îl gestioneze mai bine. Psihologul Modupe Akinola îl provoacă să își păstreze calmul în timpul unei plimbări terifiante de-a lungul unei grinzi care iese din acoperișul unui zgârie-nori. Modupe îl va antrena pe Chris în tehnici fizice și psihologice puternice pe care le putem folosi pentru a controla stresul din viața noastră și a combate riscul pe care acesta îl reprezintă pentru sănătate pe termen lung.
  • Șoc: Pentru a maximiza longevitatea, ați putea crede că este mai bine să rămâneți în zona de confort. Dar unii oameni de știință cred că ar trebui să facem contrariul, deoarece expunerea la temperaturi extreme poate declanșa propriile mecanisme de apărare ale corpului nostru împotriva bolilor bătrâneții. Chris se îndreaptă spre înghețatul Arctic împreună cu frații săi Liam și Luke pentru a se confrunta cu cea mai bună terapie prin frig.
  • Fasting: Chris apelează la medicul specializat în longevitate Peter Attia pentru a afla cum schimbarea obiceiurilor alimentare îl poate ajuta în căutarea longevității. În mod ironic, răspunsul este să nu mănânce deloc timp de patru zile. Dacă poate suporta foamea, postul va debloca puterile anti-îmbătrânire ale organismului său și îi va oferi lui Chris agerimea de care are nevoie atunci când va încerca să vâneze următoarea masă... prin pescuitul cu sulița în largul Marii Bariere de Corali.
  • Rezistență: În timp ce Chris se antrenează pentru Thor: Iubire și tunete, trebuie să își dezvolte corpul ca pentru un zeu nemuritor. Dar, de asemenea, vrea să aibă și genul de mușchi care, după cum s-a dovedit științific, îl ajută să rămână puternic și sănătos pe măsură ce îmbătrânește în viața reală. Făcând echipă cu guru al sporturilor extreme Ross Edgley, actorul se antrenează pentru o provocare epuizantă de escaladare a unei frânghii de 30 de metri, transformându-și astfel corpul într-un instrument.
  • Memorie: Chris s-a străduit întotdeauna să-și mențină corpul sănătos; acum este timpul să înceapă să aibă grijă și de creierul său. Neurologul Dr. Sharon Sha îl provoacă să plece în sălbăticie, fără GPS sau hartă. Făcând echipă cu prietenul său, Otis Hope Carey, un artist al Primelor Națiuni, Chris va trebui să se adapteze în natură pentru a naviga prin ținutul strămoșesc îndepărtat al lui Otis. Drumeția trezește cele mai prețioase amintiri ale lui Chris.
  • Acceptarea: Până acum, Chris a făcut tot ce a putut pentru a întârzia procesul de îmbătrânire. Acum se confruntă cu cea mai extremă și mai emoționantă provocare: trei zile într-un sat de pensionari în timp ce poartă un costum de îmbătrânire care transformă cea mai simplă activitate într-o sarcină herculeană. El testează teoria conform căreia cel mai bun mod de a combate îmbătrânirea și teama de mortalitate ar putea să nu fie acela de a lupta împotriva ei, ci de a o accepta.

Chris Hemsworth: Dincolo de limite este produs de Protozoa, Nutopia și Wild State pentru National Geographic. Chris Hemsworth și Ben Grayson sunt producători executivi pentru Wild State. Darren Aronofsky și Ari Handel sunt producători executivi pentru Protozoa. Pentru Nutopia, Jane Root, Arif Nurmohamed și Ruth Shurman sunt producători executivi. Bengt Anderson și Matt Renner sunt producători executivi pentru National Geographic.


Din aceeasi categorie...

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună. Filme romantice de vară difuzate de luni până vineri, de la 20:00 și de dimineață până seara în weekend, din 24 mai.

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Disney+ a anunțat că sezonul patru din serialul original de comedie premiat cu Emmy®, Crime în imobil / Only Murders in the Building va avea premiera pe Disney+ pe 27 august.

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

De luni până vineri, diminețile încep mai bine atunci când cei de acasă au parte de cele mai tari informații, cele mai noi provocări și cea mai bună energie alături de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, la PRO TV și pe VOYO! ...

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ anunță distribuția și echipa de creație care lucrează la noua dramă polițistă produsă de ATM Grou.

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Vreme de doi ani, cei de acasă au trăit emoția și suspansul din Clanul.

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Ilie Năstase, „băiatul rău” al tenisului, este personajul principal din Nasty, un nou documentar care prezintă viața și cariera sa remarcabilă.

National Geographic produce un nou sezon al serialului Ilegal cu Mariana van Zeller

National Geographic produce un nou sezon al serialului Ilegal cu Mariana van Zeller

Prezentată de jurnalista Mariana van Zeller, laureată a premiilor Peabody și duPont, seria nominalizată la Emmy va pătrunde mai adânc în cele mai periculoase lumi interlope.

The Family Stallone revine pe SkyShowtime cu sezonul 2

The Family Stallone revine pe SkyShowtime cu sezonul 2

În serialul documentar de succes joacă Sylvester Stallone, nominalizat la premiul Oscar®, alături de soția sa Jennifer Flavin Stallone și de fiicele lor, Sophia, Sistine și Scarlet. ...

Clanul ajunge la final în această seară!

Clanul ajunge la final în această seară!

Timp de patru sezoane, acțiunea, suspansul și povestea din Clanul au ținut telespectatorii în fața ecranelor, iar cei de acasă au ajuns să îndrăgească personajele din serialul fenoment.

Khloé Kardashian preia frâiele în Keeping Up with the Kardashians

Khloé Kardashian preia frâiele în Keeping Up with the Kardashians

Din 11 mai, în fiecare sâmbătă de la ora 22:00, Khloé Kardashian pășește în lumina reflectoarelor într-o serie de câte 5 episoade pe zi din reality-show-ul Keeping Up with the Kardashians difuzat la E!. ...

Brigada Nimic intră în acțiune din 20 mai, la Pro TV și pe Voyo!

Brigada Nimic intră în acțiune din 20 mai, la Pro TV și pe Voyo!

Comedia savuroasă, Brigada Nimic, începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma sunt cei patru polițiști care urmăresc cazurile mici și neînsemnate, întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși gu...

Archie - în fiecare miercuri începând cu 8 mai, de la ora 22.00, la Epic Drama

Archie - în fiecare miercuri începând cu 8 mai, de la ora 22.00, la Epic Drama

In luna mai, spectatorii vor fi purtati intr-o calatorie captivanta prin viata legendarului actor Cary Grant, in noua drama biografica in patru parti, Archie.

Serialul Despre bani și sânge, bazat pe o poveste adevărată incredibilă, se vede în exclusivitate din 13 mai în Focus Sat app

Serialul Despre bani și sânge, bazat pe o poveste adevărată incredibilă, se vede în exclusivitate din 13 mai în Focus Sat app

Focus Sat anunță o nouă premieră în România, serialul Canal+ Despre bani și sânge / D’argent et de sang (2023). Cele 12 episoade vor putea fi urmărite integral din 13 mai în biblioteca VOD din Focus Sat app. ...

Au început filmările la sezonul 2 din Wednesday

Au început filmările la sezonul 2 din Wednesday

Netflix anunță începerea filmărilor pentru sezonul 2 al serialului Wednesday în Irlanda și câteva personaje noi care se alătură distribuției.

E! pe covorul roșu la Met Gala 2024

E! pe covorul roșu la Met Gala 2024

Ediția din 2024 a Met Gala se apropie. E! aduce pe micul ecran spectacolul oferit de celebritățile ce vor etala ținute conform temei de anul acesta "Garden of Time".

Sărbători Pascale celebrate cu un maraton de filme românești la Cinemaraton

Sărbători Pascale celebrate cu un maraton de filme românești la Cinemaraton

Duminică, 05 mai, în ziua Paștelui, și luni, 06 mai, Cinemaraton TV, parte a grupului Clever Media, a pregătit un program special, un adevărat maraton al bucuriei dedicat telespectatorilor.

Sa lansat FilmMania - un nou canal TV pentru cinefilii din România

Sa lansat FilmMania - un nou canal TV pentru cinefilii din România

FilmMania a fost lansat în cadrul portofoliului de filme al AMC Networks International Central and Northern Europe [AMCNI CNE] în selecția mai multor operatori majori de televiziune cu plată prin intermediul rețelelor de cablu digital și prin s...

Un nou sezon Atletico Textila, vara aceasta, în exclusivitate, pe Voyo!

Un nou sezon Atletico Textila, vara aceasta, în exclusivitate, pe Voyo!

Singurul serial unde fotbalul și comedia fac casă bună este aproape de revenire!

Filme pline de mister, în fiecare joi la Diva

Filme pline de mister, în fiecare joi la Diva

Colecția Filme pline d mister este difuzată săptămânal de la ora 20:00 și include patru povești cu accente culinare, peisaje captivante și amenințări mortale (iar primele trei sunt premiere).

Diva sărbătorește Sezonul Nunților în primele trei weekenduri din luna mai

Diva sărbătorește Sezonul Nunților în primele trei weekenduri din luna mai

"O viaţă fară dragoste e ca un an fără vară” scria autoarea Jenna Evans Welch în cartea Love & Gelato: Vacanță la Florența (2016).

Cine sunt Vânătorii de comori, protagoniștii noului serial de la History Channel

Cine sunt Vânătorii de comori, protagoniștii noului serial de la History Channel

Vânătorii de Comori: România, noua serie docu-reality de șase episoade de la HISTORY Channel, va avea premiera marți, 14 mai, de la ora 21:00.

Netflix prezintă primele imagini și teaser-ul pentru Senna

Netflix prezintă primele imagini și teaser-ul pentru Senna

În acest prim teaser al Senna, seria limitată ce va avea premiera în a doua jumătate a anului 2024, vom revedea victoria istorică a pilotului de Formula 1 Ayrton Senna, alături de comentariul celebrului comentator sportiv Galvão Bueno, la...

Înapoi în Groapa. Ediția TV. În această vară, la Pro TV și pe Voyo!

Înapoi în Groapa. Ediția TV. În această vară, la Pro TV și pe Voyo!

În curând, vara aceasta, PRO TV aduce o veste bună, pentru toți fanii serialului!

Întâlnirea dintre Clanul și Groapa a fost în topul preferințelor celor de acasă!

Întâlnirea dintre Clanul și Groapa a fost în topul preferințelor celor de acasă!

Aseară, am văzut două lumi care s-au intersectat: CLANUL și GROAPA. Bebe Măcelaru i-a cerut ajutorul lui Sandu Vlahu, iar Magda a ajuns la Zina – care, neașteptat, a trecut peste cuvântul soțului ei și i-a oferit informațiile de care avea...

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două canale liniare premium  – disponibil tuturor abonaților de televiziune digitală.