Prima comedie romantică românească, Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1, ce va putea fi urmărită în această toamnă, la Antena 1 anunţă noi nume ce completează distribuţia.

Claudiu Bleonţ şi Anca Androne vor juca un cuplu în serialul romance de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309.

Actor de teatru şi film, om de televiziune şi absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti la clasa profesorului Grigore Gonţa, Claudiu Bleonţ a jucat de-a lungul timpului numeroase roluri pe scena teatrului şi a filmului românesc.

Claudiu Bleont 2

În serialul romance de la Antena 1, Claudiu Bleonţ va juca rolul lui Mircea, băiatul mai mare al familiei Pop, ce îi urmează tatălui în cariera de arhitect. Un bărbat deştept, dar deopotrivă leneş, pasionat de muzica rock, fotbal şi literatură, Mircea preferă să nu intre în conflicte şi ori de câte ori are ocazia o scoate la înaintare pe soţia lui, de altfel şi cea care ia deciziile importante în familie.

Mă bucur mult că joc într-o comedie romantică, e un prilej să întineresc! Îmi place foarte mult distribuţia, îmi plac actorii tineri, încă de când i-am văzut prima oară. Dacă i-aş putea avea pe toţi copii, mi-ar plăcea să fie ai mei! Despre Mircea, ce pot să vă spun este că un tip conţinător şi ridicător la plasă pentru tânăra generaţie şi că mă voi strădui ca prezenţa lui, una discretă de altfel, să mă conţină pe mine ca om şi ca actor, întru totul!”, dezvăluie Claudiu Bleonţ.

Alături de Claudiu Bleonţ, telespectatorii o vor putea urmări din această toamnă la Antena 1 şi pe actriţa Anca Androne. Absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti, Anca a jucat numeroase roluri de teatru şi film, dar şi producţii ale micului ecran.

În comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609 de la Antena 1, Anca va juca rolul Luminiţei, o femeie frumoasă, dar bârfitoare şi invidioasă. La rândul ei actriţă, însă care n-a jucat niciodată, Luminiţa îşi doreşte în permanenţă să ajungă la statutul de vedetă. Mamă iubitoare, Luminiţa duce o continuă luptă pentru a nu pierde averea, deşi deopotrivă este o fire foarte cheltuitoare. 

Un nou proiect! Ce bucurie! Ocazia de a sonda o varietate de sentimente, de situații noi! Șansa actorului de a încerca, de a descoperi, de a exersa şi de a construi o nouă viață care nu-i aparține și în tiparele căreia trebuie sa se potrivească, scufunde, contopească. Personajul pe care îl interpretez este spumos, ingenios și câteodată "periculos" și oricum, de neoprit. Are o grămadă de probleme de rezolvat, o familie mare de coordonat și multe intrigi de țesut. Sper ca împreună cu toată echipa să reușim și de data aceasta să-i bucurăm pe cei de acasă, să-i surprindem cu noul proiect!”, declară Anca Androne.

Scenariul ce poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire.

Tot în prim plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament. Desigur, moștenirea este foarte dorită de unii și extrem de dorită de alții, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Anca Androne 2

Regia proiectului este semnată de către Federico Favino, cu sprijinul Ruxandrei Ion şi al lui Radu Grigore. Federico Favino este un tânăr italian, cu experienţă în film, publicitate şi televiziune atât în România, cât şi în Italia. Rând pe rând, acesta a ocupat poziţii atât în producţie, cât şi în scenaristică, iar acest lucru i-a oferit o viziune de ansamblu în ceea ce priveşte regia.

Când am fost chemat pentru acest proiect, mi-a fost întâi teamă de anvergura lui, de faptul că este un produs cu foarte multe nuanţe care fac referire la cultura de ansamblu a ţării, cultură pe care am analizat-o mereu din poziţia mea de străin. Am găsit aici însă o echipă extraordinară, un cast incredibil de bine ales, fapt ce îmi confirmă zi de zi increderea mea în aceast proiect, unul cu elemente inovatoare pentru televiziunea românească. În mod particular, pe partea de regie, am din partea doamnei Ruxandra Ion libertate de creaţie, de inovaţie şi de experimentare, descoperind astfel o persoană care, deşi cu foarte multă experienţă, rămâne deschisă la idei, la incercări şi la nou, totul din dorinţa de a livra un produs modern, ancorat în actualitate şi, mai ales, de calitate. Deşi la rândul meu vin cu nişte ani de experienţă, văzând dedicaţia dumneai faţă de acest proiect şi faţă de publicul lui, mi-am reactivat dorinţa de a învăţa lucruri noi, prijej cu care vreau să mulţumesc încă o dată producţiei pentru şansa oferită!”, dezvăluie Federico Favino, regizorul proiectului.

Noul proiect de la Antena 1 este o mare provocare şi pentru mine. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Chiar regizorul proiectul este un tânăr talentat, ambiţios şi muncitor, pe care îl sprijinim cu toţii să se adapteze stilului nostru de lucru. Fede, cum îi zice întreaga echipă, a fost ales în urma unei selecţii riguroase, care a durat vreme de câteva luni, iar ca director de imagine lucrăm cu Florin Apostol, un om dedicat, care face parte de mulţi ani din echipa de imagine!”, mărturiseşte Ruxandra Ion.

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor.

Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.


Din aceeasi categorie...

Cine sunt prezentatorii noului sezon al show-ului Splash! Vedete la apă

Cine sunt prezentatorii noului sezon al show-ului Splash! Vedete la apă

Noul sezon al show-ului Splash! Vedete la apă va avea premiera în curând, la Antena 1.

Interviu exclusiv cu Ioachim Ciobanu: „Ador faptul că prin personajele mele pot vedea viața altfel”

Interviu exclusiv cu Ioachim Ciobanu: „Ador faptul că prin personajele mele pot vedea viața altfel”

Ioachim Ciobanu, actor și regizor de film, a crescut într-o familie de artiști - este fiul celebrului actor Ilarion Ciobanu și al lui Marion Ciobanu, autoare multi-premiată a peste 100 de scenarii de film documentar. ...

History Channel difuzează documentarul Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia

History Channel difuzează documentarul Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia

HISTORY® Channel comemorează 80 de ani de la debarcarea în Normandia prin difuzarea documentarului special Apocalipsa: Bătălia pentru Normandia, în ziua de 6 iunie, de la ora 21:00.

Serialul Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPlay

Serialul Prințesa fără coroană / Taçsiz Prenses, disponibil în AntenaPlay

Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses este varianta turcească a legendarei drame nipone cu același nume, care a făcut furori printre milioane de telespectatori. Serialul este disponibil în AntenaPLAY începând cu 29 mai. ...

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte 2 episoade magice din serialul Vrăjitoarea cea bună

Din 3 iunie, DIVA difuzează câte 2 episoade magice din serialul Vrăjitoarea cea bună

Catherine Bell și James Denton sunt protagoniștii serialului care va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00.

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur!

Spectacol de neuitat în meciul de adio al Generației de Aur!

O echipă care a ridicat suporterii în picioare, care i-a făcut să aplaude de fericire ani la rândul, care le-a oferit motive de bucurie cu fiecare meci jucat și care a demonstrat că fotbalul românesc are valoare.

Video: Tătuțu’ se întoarce! Filmările pentru un nou serial din Universul Clanul vor începe în curând

Video: Tătuțu’ se întoarce! Filmările pentru un nou serial din Universul Clanul vor începe în curând

Timp de 2 ani, în cele patru sezoane, Clanul a creat un fenomen și a devenit cel mai bun serial de dramă din România.

Documentarul despre Milli Vanilli va fi disponibil pe SkyShowtime

Documentarul despre Milli Vanilli va fi disponibil pe SkyShowtime

SkyShowtime anunță lansarea unui nou film documentar Milli Vanilli ce va fi disponibil din 1 iunie.

Pro TV lansează mesajele jucătorilor din Echipa Națională, înaintea EURO 2024!

Pro TV lansează mesajele jucătorilor din Echipa Națională, înaintea EURO 2024!

Cel mai așteptat moment al verii de către toți microbiștii, cel în care se va da fluierul de start pentru EURO 2024, este tot mai aproape!

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Aseară, serialul Brigada Nimic a fost lider absolut de audiență!

Luni seară, Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma au aflat că fac parte din Brigada Nimic – echipa de polițiști care se ocupă de toate cazurile neînsemnate.

Max s-a lansat astăzi în România! Iată titlurile pe care le poți urmări în mai

Max s-a lansat astăzi în România! Iată titlurile pe care le poți urmări în mai

Începând de azi, 21 mai, Max, noua platformă de streaming Warner Bros. Discovery este în 20 de țări: țările nordice, Iberia și în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România!

X, Hulu și moștenitorii lui James Clavell lucrează la noi sezoane din Shōgun

X, Hulu și moștenitorii lui James Clavell lucrează la noi sezoane din Shōgun

Povestea personajelor fascinantei drame inspirată din cultura japoneză se va desfășura, probabil, pe parcursul a încă două noi sezoane.

Serialul Brigada Nimic începe astăzi la Pro TV și pe Voyo!

Serialul Brigada Nimic începe astăzi la Pro TV și pe Voyo!

Comedia păzește România începând de astăzi, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

31 de zile de vară cu filme de dragoste la Diva

DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună. Filme romantice de vară difuzate de luni până vineri, de la 20:00 și de dimineață până seara în weekend, din 24 mai.

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Serialul Crime în imobil revine cu sezonul 4 din 27 august pe Disney+

Disney+ a anunțat că sezonul patru din serialul original de comedie premiat cu Emmy®, Crime în imobil / Only Murders in the Building va avea premiera pe Disney+ pe 27 august.

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

Vorbește lumea de duminică... și distracția este garantată la final de săptămână! În curând, la Pro TV!

De luni până vineri, diminețile încep mai bine atunci când cei de acasă au parte de cele mai tari informații, cele mai noi provocări și cea mai bună energie alături de Shurubel, Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, la PRO TV și pe VOYO! ...

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ începe filmările pentru prima producție originală poloneză Breslau

Disney+ anunță distribuția și echipa de creație care lucrează la noua dramă polițistă produsă de ATM Grou.

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Ultimul capitol din Clanul s-a încheiat aseară! Serialul a fost în topul preferințelor celor de acasă

Vreme de doi ani, cei de acasă au trăit emoția și suspansul din Clanul.

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, va putea fi văzut pe Max din 24 mai

Ilie Năstase, „băiatul rău” al tenisului, este personajul principal din Nasty, un nou documentar care prezintă viața și cariera sa remarcabilă.

National Geographic produce un nou sezon al serialului Ilegal cu Mariana van Zeller

National Geographic produce un nou sezon al serialului Ilegal cu Mariana van Zeller

Prezentată de jurnalista Mariana van Zeller, laureată a premiilor Peabody și duPont, seria nominalizată la Emmy va pătrunde mai adânc în cele mai periculoase lumi interlope.

The Family Stallone revine pe SkyShowtime cu sezonul 2

The Family Stallone revine pe SkyShowtime cu sezonul 2

În serialul documentar de succes joacă Sylvester Stallone, nominalizat la premiul Oscar®, alături de soția sa Jennifer Flavin Stallone și de fiicele lor, Sophia, Sistine și Scarlet. ...

Clanul ajunge la final în această seară!

Clanul ajunge la final în această seară!

Timp de patru sezoane, acțiunea, suspansul și povestea din Clanul au ținut telespectatorii în fața ecranelor, iar cei de acasă au ajuns să îndrăgească personajele din serialul fenoment.

Khloé Kardashian preia frâiele în Keeping Up with the Kardashians

Khloé Kardashian preia frâiele în Keeping Up with the Kardashians

Din 11 mai, în fiecare sâmbătă de la ora 22:00, Khloé Kardashian pășește în lumina reflectoarelor într-o serie de câte 5 episoade pe zi din reality-show-ul Keeping Up with the Kardashians difuzat la E!. ...

Brigada Nimic intră în acțiune din 20 mai, la Pro TV și pe Voyo!

Brigada Nimic intră în acțiune din 20 mai, la Pro TV și pe Voyo!

Comedia savuroasă, Brigada Nimic, începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma sunt cei patru polițiști care urmăresc cazurile mici și neînsemnate, întâlnirile hilare dintre mafioți, gospodine, falși gu...

Archie - în fiecare miercuri începând cu 8 mai, de la ora 22.00, la Epic Drama

Archie - în fiecare miercuri începând cu 8 mai, de la ora 22.00, la Epic Drama

In luna mai, spectatorii vor fi purtati intr-o calatorie captivanta prin viata legendarului actor Cary Grant, in noua drama biografica in patru parti, Archie.