Stranger Things sezonul 3 va avea premiera globală pe 4 iulie, exclusiv pe Netflix. Pentru mai multe detalii, vizitați media.netflix.com.

Primul sezon începe în Noiembrie 1983, când cercetătorii de la laboratorul național Hawkins deschid o ruptură către o dimensiune alternativă. Un monstru scapă și răpește un copil pe nume Will Byers. Mama sa, Joyce, și șeriful orașului, Jim Hopper, pornesc în căutarea lui Will. În același timp , o tânără psihopinetică pe nume Unsprezece scapă din laborator și-i ajută pe prietenii lui Will: Mike, Dustin și Lucas, în eforturile lor de a-l găsi pe Will.

De Halloween în 1984, viața lui Will Byers e din nou amenințată de o creatură cu tentacule numită Mind Flyer, terorizează cetățenii orașului Hawkins. Din nou prietenii trebuie să-și unească forțele împreună cu nou venitul Max pentru a încerca să oprească această amenințare. 

Mijlocul anului 1985, e epoca al cărei box office era dominată de Back to the Future. Mike și Unsprezece au dezvoltat o relație romantică, la fel ca și Max și Lucas. Eroii și eroinele trăiesc în viața aparent normală, deși, la un an după înfrângerea Flayer-ului minții, lucrurile nu sunt tot ceea ce par în Hawkins. Orașul are un nou lider, primarul Kline, corupt moral, a cărui administrație a susținut și a prezidat construcția noului Starcourt Mall. Odată cu apropierea lui 4 iulie, lucrurile ciudate încep să se întâmple: sora lui Lucas, Erica, descoperă o nouă amenințare misterioasă și un salvamar la piscina comunității dispare brusc declanșând frica în cei care încă mai încă proaspete amintirile din anul precedent.