Ieri 18 ianuarie, ora 20:00 a început pe Kanal D emisiunea concurs Survivor România.

Cinstit? Nu-mi place! Parcă e Exatlon sezonul 4. Crainicul Dan Cruceru e altfel decât Dragoș Bucurenci prezentatorul Supravieţuitorul (PRO TV). Mie unul mi-a plăcut mai mult Dragoș Bucurenci.

Aici avem Războinicii şi Faimoşii. Pe PRO TV concurenţii au sărit în apă şi au făcut concurs să ajungă pe insula unde se desfăşoară concursul. În prima rundă au fost şi 2 eliminaţi: Aurelia şi Liviu care au ajuns pe insula Exilului pentru că au ajuns ultimii pe insulă. În plus concurenţii s-au ales între ei. Şi-au făcut singuri echipele. Pe Kanal D nu avem niciun eliminat şi echipele sunt deja făcute.

Şi concursul mi s-a părut idiot. Au făcut toţi 5 echipe mixte. Toată lumea a concurat de două ori şi scorul era 8-2 pentru războinci. Dar regulile spun altceva: „Fiecare echipă mixtă a făcut traseul de două ori. Regulile Survivor spun însă, simplu, câștigă primul care ajunge la 10. Așa că acum vom avea noi perechi. Perechi doar de bărbați sau doar de femei”.

Un singur lucru mi-a plăcut mai mult decât pe PRO TV. Nu sunt acele bârfe. Pe final Supraviețuitorul (PRO TV) a devenit mult mai interesant dar nu a mai câștigat spectatori. Toți eram obișnuiți cu emisiunea Survivor din SUA și oamenii au fost dezamăgiți când au văzut că PRO TV promovează bârfa. De data asta KANAL D o dă în bară și promovează Exatlon. Îmi pare rău dar nu acesta e concursul Survivor.

Dar pentru fanii acestei emisiuni (care din punctul meu de vedere e Exatlon sezonul 4 puțin modificat și eu nu m-am uitat la Exatlon pentru că nu mi-a plăcut)... Cei 20 de concurenți sunt împărțiți în doua echipe, echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor. Dar oricum, chiar dacă nu mi se pare reuşită emisiunea, o să mă uit în continuare la ea. Poate va evolua în bine. Cine ştie?!

Echipa Războinicilor (culoarea albastră):

Adriana Popescu - este din București, are 29 de ani și e mama unei fetite de 4 ani. În prezent lucrează într-un magazin cu articole sportive.

Elena Karina Fetica - are 24 de ani și este din Craiova. Este masterandă în International Economics și Business Administration, absolventă a Facultății de Finanțe Bănci și este pasionată de mașini.

Ema (Emanuela Carmen Huruiala) - are 30 de ani, este din Reșița și este de profesie contabilă.

Lola (Lilia Crudu) - are 32 de ani, este din Chișinău dar locuiește de 12 ani în București. Este antrenor personal de fitness.

Claudia Mirela Rostas - are 28 de ani, este din Cluj Napoca și lucrează ca femeie de serviciu.

Andrei Ciobanu - are 29 de ani și este profesor de canto la Colegiul Național de Arte George Apostu din Bacău.

Remus Laurențiu Mihai - are 41 de ani și locuiește în București. Pasionat de zbor, este pilot de elicopter și de avion.

Cristian Marius Ioniță - are 27 de ani, este originar din București și de trei ani s-a stabilit în Reading, Marea Britanie, unde este managerul unui restaurant. 

Emanuel Neagu - are 23 de ani și este dansator profesionist.

Andi Constantin - are 28 de ani și este originar din Băicoi, Prahova. Este atlet de performanță, practică fitness de peste 10 ani și este multiplu campion național la această ramură sportivă.

Echipa Faimoșilor (culoarea roșie):

Lino Golden produce și compune piese, în panoplia să numărându-se „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Macetă”, „Fifa”, „N-am văzut că ține” (feat Alex Velea).

Ruby - este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, a lansat o serie de piese de succes și a susținut zeci de concerte internaționale. (Eu unul am auzit de ea abia când a jucat în Ghinionistul)

Augustin Viziru - actor carismatic, prezență plină de energie și umor în showbiz-ul autohton, Augustin Viziru surprinde de fiecare dată prin aparițiile sale. (Eu unul nici nu am auzit de el. Și cinstit mi se pare un îmfumurat. Mi se pare cel mai enervant dintre Faimoși)

Cristina Șișcanu - este una dintre aparițiile cele mai tonice și mai exuberante din showbiz-ul românesc.

Elena Ionescu - a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă; avea doar șase ani când a pășit prima data pe o scenă, a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale. Este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

Bogdan Vlădău - om de televiziune, cântăreț, pasionat de sport și viață sănătoasă, întră în competiția „Survivor-România” cu dorința fermă de a câștiga.

Mihai Onicaș - este un sportiv disciplinat, antrenat și carismatic. A jucat la Steaua București și Universitatea Cluj. A făcut parte din toate loturile naționale la categoria Juniori. (e și cel mai bun dintre faimoși. Cu cine a făcut echipă la Faimoși a adus singurele puncte pentru aceștia)

Gratiela Teohari Duban - este actriță și o prezență plină de șarm, atât pe scenă, cât și pe micile și marile ecrane. A evoluat în reality show-uri, ca invitat într-o serie de emisiuni, precum și în spoturi publicitare.

Cezar Juratoni - multiplu campion național la Juniori, Tineret si Seniori, Cezar Juratoni este în prezent boxer profesionist. În această calitate, a susținut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.

Asiana Peng - gimnasta care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares. A concurat la numeroase competiții naționale și internaționale, a obținut numeroase titluri la bârnă și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. E din Caransebeș, jud. Caraș-Severin.

Dacă nici de această dată Survivor nu va avea audienţă, realizatorii vor spune că acest gen de emisiune nu prinde în România.

 


Din aceeasi categorie...

Câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Luni, pe 29 aprilie, la Teatrului Național I. L. Caragiale din București, a avut loc cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo, în cadrul căreia au fost celebrate performanțele înregistrate de cinematografia română în ultimii ani. ...

Festivalul Filmului European 2024 debutează la București pe 9 mai

Festivalul Filmului European 2024 debutează la București pe 9 mai

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie, în weekendul alegerilor europarlamentare.

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, în selecția Festivalului de la Cannes 2024

Nasty, documentarul despre Ilie Năstase, în selecția Festivalului de la Cannes 2024

Nasty, documentarul despre viața și cariera tenismenului român Ilie Năstase a fost inclus în selecția celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lum...