Cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri, benzi desenate şi cosplay, Comic Con, îşi mărește astăzi lista actorilor de la Hollywood invitați să interacționeze cu fanii.

Este vorba despre Stefan Kapicic, actorul cunoscut pentru rolul lui Colossus din franciza Deadpool, care va lua parte la Comic Con în perioada 19-21 mai la Romexpo. El va fi prezent sâmbătă, 20 mai.

Actorul de origine sârbă a mai apărut şi în producții cum ar fi Better Call Saul, Numb34s sau 24. În 2016 a fost distribuit în rolul lui Colossus pentru primul film Deadpool, preluând personajul de la Daniel Cudmore care l-a interpretat în seria X-Men.

De curând, s-a anunțat că Deadpool 3 va fi disponibil în cinematografe începând cu luna noiembrie 2024, iar Stefan Kapičić isi va relua rolul mutantului metalic.

Stefan Kapicic completează, aşadar, line-up-ul actorilor care îi mai are în componenta şi pe Dan Fogler (Fastastic Beasts), Alexander Calvert (Supernatural), Dylan Sprayberry (Man of Steel, Teen Wolf) și Tony Amendola (The Mask of Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time).

Biletele pentru autografe și fotografii cu actorii, precum și cele pentru acces general sunt  pe tickets.comic-con.ro.

Anul acesta aniversăm 10 ani de la debutul Comic Con, motiv pentru care evenimentul din luna mai este doar primul dintr-o serie întreagă pe care o pregătesc organizatorii pentru 2023.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Dintre actorii care au participat la Comic Con se numără Jason Momoa, Mark Shepard, Clive Standen, Ed Westwick, Paul Wesley, Tom Wlaschiha, Daniel Gillies, Andrew Scott, Jim Beaver, Robert Knepper, Charles Dance, Sylvester McCoy, precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Stefan Kapicicc2


Din aceeasi categorie...

Este Film Festival revine în 2024 cu ediția a opta

Este Film Festival revine în 2024 cu ediția a opta

Este Film Festival revine în perioada 29 mai - 2 iunie la Sibiu, cu filme europene apreciate internațional, discuții cu cineaștii invitați, competiție de scurtmetraje românești, Academia LINE-UP, cine-concert, dar și proiecții de film și a...

Scurtmetraje premiate, în programul Festivalului Filmului European 2024

Scurtmetraje premiate, în programul Festivalului Filmului European 2024

Festivalul Filmului European prezintă la București, în cadrul ediției 28, o serie de scurtmetraje de animație și ficțiune, care au obținut numeroase premii la festivalurile internaționale.

Câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Luni, pe 29 aprilie, la Teatrului Național I. L. Caragiale din București, a avut loc cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo, în cadrul căreia au fost celebrate performanțele înregistrate de cinematografia română în ultimii ani. ...