In 2016, Comedy Central Extra le da fanilor de comedie din Romania motivul perfect sa se tavaleasca pe jos de ras. 

Din 11 ianuarie, canalul de comedie va difuza Family Guy, intamplarile legendare ale aiuritilor din familia Griffins, in doze mari: trei episoade consecutive, incepand cu sezonul 1, in fiecare luni, intervalul 21:30- 23:00. 

Serialul cult de animatie pentru adulti, care a creat dependenta inca de la lansarea in 1998, se difuzeaza in premiera in Romania, exclusiv pe Comedy Central Extra; umorul sau la limita va cuceri cu siguranta fanii de comedie si de aici si va face din Family Guy partenerul perfect pentru serile de luni petrecute acasa, in fata televizorului. 

Family Guy urmareste povestea lui Peter Griffin, un tata ignorant si familia lui de clasa mijlocie, comic de ciudata, din Quahog, Rhode Island. 

Lois este sotia lui Peter, o gospodina care nu are rabdare de nazbatiile familiei ei. Apoi mai sunt copiii: Meg, fiica de 18 ani pe care toata lumea o ia peste picior, atat la scoala, cat si acasa; Chris, baiatul de 13 ani, un adolescent ciudat care nu stie nimic despre sexul opus; si Stewie, un bebelus diabolic de istet, al carui maturizare precoce se dovedeste a fi o adevarata provocare. Tabloul familiei Griffin nu ar fi complet fara cainele Brian, care iubeste femeile si e la un pas de alcoolism.

Ca o particularitate a serialului, acelasi actor da voce mai multor personaje. De exemplu, creatorul show-ului, Seth MacFarlane, face vocea pentru trei personaje principale (printre care si cea a tatalui si a bebelusului) si pentru alte cateva episodice. 

Distributia de voci mai include actori cunoscuti de sitcom-uri, precum Seth Green sau Patrick Warburton (Seinfeld), figuri emblematice precum Carrie Fisher, aka Printesa Leia din Star Wars, care este vocea sefei dubioase a lui Griffin sau ravnita Mila Kunis, care da voce fiicei celei mari a lui Peter Griffin, totodata oaia neagra a familiei. 

Family Guy a fost nominalizat la 12 Premii Primetime Emmy si 11 Premii Annie si a castigat cate trei din fiecare.