În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la ultimul episod al celui de-al treilea sezozn de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde îl au ca invitat pe Regizorul, scenaristul, producătorul și actorul Iura Luncașu.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate într-o emisiune în care discuțiile sunt prietenești și pe înțelesul tuturor!

La 16 ani a părăsit Basarabia natală și o posibilă carieră în muzică și a venit în România, la Iași, să studieze actoria. Pe care a și practicat-o până când a decis să încerce și televiziunea, la Capitală.

Așa a ajuns, la un moment dat, regizorul serialelor În Familie, la Prima TV și Numai Iubirea la PRO TV. Iar de acolo lucrurile au explodat.

După seriale de succes cu mii de episoade, "părintele telenovelelor românești" s-a reorientat către filme de lung metraj. Așa au apărut Minte-mă frumos, Ghinionistul sau Odată pentru Totdeauna.

Dar și Complotul Bonelor, cel mai recent și îndrăzneț proiect de până acum ce are premiera la cineema din 9 februarie. Azi îl luăm la întrebări pe regizorul Iura Luncașu.

Despre filme și nu numai, în ultimul episod din sezonul 3 de CineFAN.podcast: