În aceasta săptămână, Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu vă invită la un nou episod de CineFAN.podcast - Podcastul Industriei de Film din România, unde o au ca invitată pe regizoarea Ioana Mischie.

Bine ai venit în lumea magică a cinematografiei, unde filmul devine mai mult decât o simplă experiență de divertisment! CineFan.podcast este podcastul dedicat cinefililor, în care explorăm subiecte fascinante și analizăm povești de viață fascinante!

Alătură-te gazdelor Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu, într-o călătorie captivantă prin universul filmelor și cineaștilor preferați! Fie că ești un cinefil înrăit sau doar un iubitor de povestiri cinematografice, CineFan.podcast îți oferă ocazia să descoperi povești inspiraționale, aspecte vizuale captivante și interpretări uluitoare ale unor mari talente actoricești, toate intr-o emisiune in care discutiile sunt prietenesti si pe intelesul tuturor!

Ioana Mischie este regizoare, scenaristă și lector universitar la UNATC - Facultatea de Film, Departamentul Animație și Interactivitate. Totodată, este artist și futurist transmedia și a fost premiată în repetate rânduri pentru film, VR și concepte inovatoare.

Ce înseamnă toate astea și cum îmbină tehnologia viitorului cu filmul, în cel mai nou episod CineFAN.podcast.

Vezi episodul mai jos: