Sebastian Roche, actorul care a interpretat rolul lui Balthazar in serialul de televiziune Supernatural va participa la cea de-a doua editie a evenimentului East European Comic Con (EECC) ce se va desfasura la Bucuresti in perioada 9-11 Mai 2014.

Pe langa rolul lui Balthazar din serialul de succes Supernatural, actorul francez a jucat in productia cinematografica Beowulf alaturi de Anthony Hopkins, John Malkovich si Angelina Jolie.

De asemenea, Sebastian Roche s-a facut remarcat in serialele de televiziune si filme precum Law & Order, The Vampire Diaries, Criminal Minds, General Hospital, Fringe, The Mentalist, 24, The Unit, Charmed, CSI, Alias, Touching Evil, New York Undercover, Sex and the City, The Crossing, Happy Tears. In momentul de fata, Roche interpreteaza rolul lui Mikael in serialul de televiziune The Originals.

Sebastian Roche va participa in calitate de invitat de onoare alaturi de alti artisti la Panels, in cadrul carora vor avea loc sesiuni de intrebari si raspunsuri intre actor si fanii acestuia.

De asemenea, in cadrul evenimentului EECC 2014 vor exista, separat, si sesiuni de autografe si fotografii cu Sebastian Roche. Unul dintre actorii deja anuntati ai conventiei este Jason Momoa, interpretul rolului Khal Drogo din serialul de televiziune Game of Thrones / Urzeala Tronurilor.

A doua editie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, Bucuresti, in perioada 9 - 11 Mai 2014. Biletele pentru EECC 2014 se pot achizitiona de pe Myticket.ro si din magazinele Diverta din tara.

Pentru informatii suplimentare legate de East European Comic Con 2014 puteti scrie la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..