Lansat in urma cu 2 saptamani la nivel international, Dhoom: 3 / Lovitura s-a dovedit a fi una dintre surprizele la box-office ale finalului de an 2013! Este filmul indian cu cele mai mari incasari la nivel international din toate timpurile: peste 85 mil. $!

In Romania, BML Movie Entertainment lanseaza Dhoom: 3 pe 10 ianuarie 2014, distribuitorul sperand ca si la noi in tara filmul sa fie intampinat cu entuziasm de amatorii filmelor de aventura si actiune.

Pana acum, Dhoom: 3 s-a lansat cu succes in SUA, Australia, Marea Britanie, Pakistan, Irlanda, Franta, Noua Zeelanda si Singapore. In saptamanile care urmeaza, Dhoom: 3 va aparea si in: Germania, Peru, Romania (10 ian.), Japonia, Rusia si Turcia, conform site-ului oficial al producatorului, www.yashrajfilm.com.

In Dhoom: 3, povestea cu politisti si infractori ne duce in Chicago, unde criminalul indian Sahir (Aamir Khan) ajutat de partenera sa, gimnasta Aalya (Katrina Kaif) planuieste un jaf de proportii pentru a razbuna moartea tatalui sau.

Politistii Jai Dixit (Abhishek Bachchan) si Ali Akbar (Uday Chopra), sunt chemati tocmai din Mumbai pentru a sprijini actiunea politiei din Chicago. Urmeaza un joc de-a soarecele si pisica presarat cu urmariri spectaculoase, secvente pline de actiune, umor si… un final exploziv!

Iata cateva din laudele aduse de criticii americani:

Dhoom: 3 are – de departe cele mai bune secvente de actiune din intreaga serie”. (Danny Bowes, RogerEbert.com).

Dhoom: 3 ne livreaza entertainment pe toate planurile: in urmariri, jafuri de banci, acte de magie si momente de cantec si dans”. (Bill Stames, Chicago Sun-Times).

Dhoom: 3 este in mare masura show-ul lui Aamir Khan”. (Rachel Saltz, The New York Times)

Dhoom: 3, o combinatie de Mission: Impossible / Misiune: Imposibila si Now You See Me: Jaful perfect, va avea premiera in Romania in 10 orase din tara: Bucuresti (Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema Union, Grand Digiplex Baneasa), Ploiesti (Cinema City, Cinema Premiera), Braila (Cinema City, Cluj-Napoca (Cinema City Iulius Mall, Cinema Florin Piersic), Targu Mures (Cinema City, Cinema Arta), Targu Jiu (Cinema Sergiu Nicolaescu), Craiova (Cinema Patria), Arad (Cinema City Atrium, Cinema City Galleria), Buzau (Cinema Dacia), Ramnicu Valcea (Cinema Ostroveni).

Despre BML Movie Entertainment:

BML Movie Entertainment este singurul distribuitor de home video de pe piata romaneasca, avand ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Eros Entertainment si Yash Raj Films, precum si distribuirea produselor in format DVD si Blu-ray. Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, BML Movie Entertainment doreste sa-si consolideze si sa-si mentina imaginea de lider, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor Hindi promovate.

De la sfarsitul anului 2013 BML Movie Entertainment a intrat si pe piata cinematografica lansand in cinema productiile Jab Tak Hai Jaan / Atat timp cat voi trai (in noiembrie) si Ek Tha Tiger / Povestea Tigrului (in decembrie).

In 2014 BML va lansa in cinematografe productiile: Dhoom: 3 / Lovitura (premiera 10 ianuarie), Cocktail (ianuarie/februarie), Imparatul / Auragzeb (februarie) si D-Day (martie), English Vinglish, etc.