Fox Searchlight Pictures a anuntat astazi intrarea in productie a comediei romantice The Best Exotic Marigold Hotel 2 in India.

John Madden (Shakespeare in Love) revine ca regizor si pentru aceasta continuare a filmului de succes din 2012, film realizat dupa un scenariu de Ol Parker. Blueprint Pictures va produce si aceasta continuare.

O veste buna este ca actorii din primul "Hotel Marigold"  revin si ei: Judi Dench (Evelyn), Maggie Smith (Muriel), Bill Nighy (Douglas), Dev Patel (Sonny), Celia Imrie (Madge), Ronald Pickup (Norman), Penelope Wilton (Jean), Diana Hardcastle (Carol), Tena Desae (Sunaina) si Lillete Dubey (Dna. Kapoor).

In plus, echipa se mareste cu alte nume cu greutate: Richard Gere, David Strathairn si Tamsin Greig. Graham Broadbent si Peter Czernin de la Blueprint Pictures vor produce filmul, iar Jeff Skoll de la Participant va fi producator executiv. Fox Searchlight Pictures are drepturile pentru difuzarea internationala, si va co-finanta pelicula in asociere cu Participant Media si Image Nation Abu Dhabi.

Jonathan King, de la Participant Media a declarat: “Suntem incantati ca putem lucra din nou alaturi de prietenii nostri de la Fox Searchlight si cu incredibil de talentatii cineasti pentru un nou capitol din aceasta poveste inspirationala. Credem ca publicul va fi la fel de bucuros ca si noi sa petreaca mai mult timp la Hotelul Marigold, in timp ce minunata distributie continua sa demonstreze ca viata poate fi o aventura la orice varsta.”

“Acest film ne-a ofert o irezistibila oportunitate: de a continua o poveste pe care abia am inceput-o. Nu vrem sa spunem aceeasi poveste din nou, ci sa continuam sa aratam unde au ajuns fiecare dintre personajele noastre, alaturi de spectatorii care deja ii au in inimile lor”. spune John Madden.

The Best Exotic Marigold Hotel a fost lansat in primavara anului 2012 si a avut incasari record in Marea Britanie si SUA. Peste 135 mil. $ a strans in total filmul in intreaga lume. Comedia britanica s-a bucurat de cronici pozitive si a primit si numeroase nominalizari, inclusiv la Premiile BAFTA.

The Best Exotic Marigold Hotel 2 este prima continuare pe care o lanseaza vreodata compania Fox Searchlight Pictures. Premiera va avea loc cel mai probabil in 2015... deci mai avem putin de asteptat.