Natalia Tena, actrita care a interpretat rolul Nymphadorei Tonks in ultimele 4 filme din seria Harry Potter, va participa la cea de-a doua editie a East European Comic Con ce se va desfasura in perioada 9-11 mai 2014 in Bucuresti.

Natalia a jucat rolul Nymphadorei Tonks in Harry Potter and the Order of the Phoenix / Harry Potter si Ordinul Phoenix si in celelalte filme Harry Potter care au urmat: Harry Potter and the Half-Blood Prince / Harry Potter si Printul Semipur, Harry Potter and the Deadly Hollows: Part 1 / Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 1 si Harry Potter and the Deadly Hollows: Part 2 / Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea a 2-a.

Nymphadora Tonks este o vrajitoare care face parte din ordinul Phoenix si impreuna cu sotul sau, Remus Lupin, il ajuta pe Harry Potter in lupta sa impotriva Devoratorilor Mortii si a lui Voldemort.

In prezent, Natalia o interpreteaza pe Osha in serialul de televiziune Game of Thrones / Urzeala Tronurilor, o salbatica de la nord de zid, care are grija de Bran si Rickon Stark alaturi de Hodor. De asemenea, Natalia interpreteaza rolul Tanyei din serialul The Ambassadors, iar in acest an va aparea si in alte productii cinematografice, precum 10.000 km, SuperBob si Residue.

Natalia Tena va participa in calitate de invitat de onoare la East European Comic Con, alaturi de Jason Momoa, interpretul lui Khal Drogo din serialul de televiziune Game of Thrones, si Sebastian Roche, actorul care l-a jucat pe Balthazar in Supernatural. Actorii invitati vor participa la Panels si vor raspunde intrebarilor adresate de catre fanii lor. In plus, separat, vor exista sesiuni speciale de autografe si fotografii.

A doua editie a evenimentului East European Comic Con va avea loc la Romexpo, in perioada 9-11 mai 2014. Biletele pot fi achizitionate din retelele Myticket, Eventim si din magazinele Diverta din tara.

Pentru informatii suplimentare legate de East European Comic Con 2014 ii puteti contact ape organizatori la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..