O veste imbucuratoare la inceput de weekend: Urmatorul lung metraj din seria Star Trek (al treilea sau al treisprezecelea, depinde de unde incepeti numaratoarea) se pare ca va vea un curs bine stabilit.

Regizorul Roberto Orci, i-a dezvaluit lui Geoff Boucher in cadrul emisiunii Humans From Earth ca spre deosebire de cele doua filme regizate de J.J. Abrams, Star Trek si Star Trek Into Darkness, noua aventura a navei stelare Enterprise va avea loc in spatiul indepartat. Slava Domnului!

“In acest film vom fi mai aproape de aventurile echipajului seriei originale de cat am fost pana acum” spune Orci. “Echipajul a plecat intr-o misiune de 5 ani. Asa ca aventura va avea loc in spatiu”.

Alaturi de Orci, sunt si scenaristii Patrick McKay si J.D. Payne, care il ajuta sa scrie noua aventura a echipajului navei stelare Enterprise.

In acest moment este asteptata anuntarea datei de premiera a noului film, desi fanii intuiesc ca aceasta se va petrece in 2016, atunci cand franciza Star Trek aniverseaza 50 de ani. Deocamdata Paramount nu a anuntat o data de lansare oficiala.

Vestea ca Orici va readuce echipajul in spatiu este una imbucuratoare pentru fani si probabil o asigurare din partea acestuia ca nu o va “da in bara” cu acest proiect important. Aceste asigurari vin pe fundalul discutiilor de pe internet cu privire la capacitatile lui Orici de a se ocupa de un proiect asa de important, avand in vedere ca nu a mai regizat nici un film pana acum… iar daca de aceasta data da gres, franciza probabil va fi ingropata pentru mult timp!