Asa cum am scris si in prima parte a acestui articol, luna trecuta (11-13 iulie 2014) a avut loc la Londra o noua editie a London Film & Comic Con, o editie exploziva, cu sute de invitati, expozanti si evenimente inedite.

Iata acum ce alte vedete am reusit sa intalnesc, cateva imagini de la conventie, precum si imagini cu cativa dintre cosplayerii prezenti la Londra.

Printre cei peste 120 de invitati prezenti in cele trei zile la Earls Court 2 s-au numarat: Stan Lee (Maestrul Benzilor Desenate, in ultima sa aparitie in Europa), George A. Romero (Legendarul Regizor al seriei de filme Night of the Living Dead), Carrie Fisher (Printesa Leia din Star Wars), Anthony Head (Merlin, Buffy), John Hurt (Alien, Dr. Who), Michael Biehn (Aliens, Terminator), Jason Mewes (Clerks, Jay and Silent Bob Strike Back), Edward James Olmos (Battlestar Galactica), Jamie Bamber (Battlestar Galactica), Michael Madsen (Reservoir Dogs), Dominic Keating (Star Trek), Lena Headey (300, Game of Thrones), Ian McDiarmid (Star Wars), Casper Van Dien (Starship Troopers), Dina Meyer (Starship Troopers), Robert Knepper (Prison Break), Kate Dickie (Prometheus, Game of Thrones), Juliet Landau (Buffy), Billy Dee Williams (Star Wars), Terry Farrell (Star Trek: Deep Space Nine), Dave Prowse (Star Wars), Michael Ensign (Titanic, Star Trek), Kenny Baker (Star Wars) si Milo Ventimiglia (Heroes).

Dupa ce v-am scris cateva cuvinte despre intalnirea cu Stan Lee, George A. Romero, Carrie Fisher si Terry Farrell, iata acum cate ceva despre ceilalti actori intalniti la Londra:

 

MICHAEL MADSEN. Actorul american, devenit celebru pentru rolurile din Reservoir Dogs, Donnie Brasco si Kill Bill a fost o alta supriza placuta oferita de organizatori. El a fost prezent pe tot parcursul conventiei, participand la sesiuni foto si sesiuni de autografe.

Extrem de atent cu imaginea sa, daca o poza nu era pe placul lui sau a fanului, o repeta cu bucurie pentru a iesi perfecta. Un actor care mi-a lasat o impresie de om foarte serios si concentrat pe ceea ce trebuie sa faca.

Chiar daca acum Madsen este intr-un con de umbra pe partea cinematografica, actorul a aparut totusi anul acesta in 23 de filme! Ce-i drept, majoritatea direct pe DVD, sau TV. Sa speram ca va reveni in atentia publicului odata cu aparitia in noul film al lui Quentin Tarantino, The Hateful Eight pelicula ce se lanseaza in 2015. 

DINA MEYER. Frumusetea din Starship Troopers (unde a interpretat-o pe Dizzy Flores) si seria Saw (unde era Detectivul Allison Kerry) a fost una din prezentele de vis de la London Film & Comic Con.

La fel de frumoasa, asa cum mi-o aminteam din Starship Troopers, Dina Meyer era foarte atenta cu fanii atat la sesiunile foto cat si la sesiunile de autografe.

Foarte profesionista, se vedea ca apreciza fanii si cu toti era extrem de draguta. In mai toate pozele de la sesiunile foto reusea sa pozeze altfel, nu ca majoritatea actorilor care zambesc si atat. Mi-a placut mult si mi-a adus aminte de momentele in care promovam filmul ei in Romania (Starship Troopers in 1997). Pe atunci nici nu visam ca o voi intalni…

CASPER VAN DIEN. Actorul american este de asemenea cunoscut pentru rolul din Starship Troopers.

O alta prezenta de marca la Londra, Casper are o energie inepuizabila. La sesiunile foto se agita, facea poze cu fanii in toate pozitiile, glumea, radea si ii facea pe toti sa se simta bine. La fel ca si Dina Meyer, Casper a fost o prezenta extrem de agreabila la aceasta conventie.

Un actor cu o pofta de viata teribila, care isi aprecia fanii la adevarata lor valoare, avand grija ca toti cei care il intalnesc sa ramana cu amintiri placute. Jos palaria!

MICHAEL BIEHN. Actorul american Michael Biehn este cunoscut dintr-o multitudine de roluri de succes (in special in anii ‘90): Terminator, The Abyss, Terminator 2, The Rock.

A fost poate cel mai rece actor din cati am intalnit la Londra. Cel putin la sesiunile foto era cam inert, zambea si atat. Nu stiu cum s-a comportat la sesiunile de autografe pentru ca nu am mai fost sa-i iau si autograful.

Oricum, unul din invitatii destul de ocupati de la conventie, avand in vedere ca la el la autografe era cam mereu coada…

CineFan iti prezinta mai jos cateva imagini de la conventie:

Intrarea in Earls Court, extrem de aglomerata!

Michael Biehn semnand autografe.

Invitatii semnand autografe.

Ian McDiarmid (Senatorul Palpatine / Imparatul din seria Star Wars).

Cateva din figurine de vanzare.

Cei interesati au putut alege si dintr-o gama larga de autografe.

Unul dintre evenimentele cele mai importante de la conventie a fost talk-ul cu Stan Lee. Legenda Benzilor Desenate a vorbit cu fanii timp de aproape o ora intr-un eveniment in care fanii benzilor desenate au fost in delir. Iata cateva imagini pentru a vedea atomosfera.

Multumiri Ioanei Balan pentru aceste imagini!

Stan "The Man" Lee!