Zvonuri despre o continuare a peliculei Zoolander au tot aparut de ceva vreme, unele mai credibile ca altele, dar iata ca, in sfarsit, zvonurile au fost inlocuite de informatii certe. 

Daca nu mai departe de luna trecuta aflam ca Justin Theroux si Ben Stiller terminasera lucrul la scenariu, acum avem informatii noi despre viitoarea pelicula, chiar din partea uneia dintre vedetele din distributie.

Actorul Will Ferrell, interpretul personajului Mugatu, a declarat ca personajul interpretat de el va reveni si in cea de-a doua parte a filmului, probabil pentru a-i crea noi neplaceri eroului nostru. 

Mai mult decat atat, a spus el, intreaga distributie se va reuni in curand pentru o prima citire colectiva a scenariului.

E adevarat, nimic din toate astea nu inseamna, in proportie de 100%, ca filmul va fi realizat, mai ales ca de la prima parte au trecut nu mai putin de 13 ani si ramane de vazut cat interes a mai ramas pentru serie.

Uneori ar fi mai bine ca unele lucruri sa fie lasate in pace, am zice noi, dar cine stie, poate Zoolander 2 chiar o sa iasa bine…