Avand in vedere ca omul-cheie al primelor doua filme a trecut de partea cealalta a baricadei Star (a.k.a. Star Wars), echipa care se ocupa de al treilea film Star Trek are motive sa creasca putin miza. 

Astfel, se zvoneste, dupa ce doua filme la rand si-au incantat fanii cu mici aparitii ale lui Leonard Nimoy (interpretul lui Spock din seria TV initiala), Orci & co vor sa-l aduca in partea a treia pe insusi William Shatner (originalul Kirk).

Zvonurile spun ca Nimoy si Shatner vor avea o scena importanta impreuna, amintind de momentele dramatice din serial (desi, probabil, niciunul din ei nu va striga, plin de furie, KHAAAAAAN). 

Eu una as spune ca ar putea la fel de bine (sau preferabil) sa apara si originalul Sulu, George Takei, fiindca omul e simpatic, popular, inca se tine foarte bine si, oricum, it’s OK to be Takei.

Roberto Orci, impreuna cu Patrick McKay si J.D. Payne, a terminat de curand lucrul la scenariu. Pe langa asta, Orci a mai ocupat si scaunul de regizor lasat liber de Abrams, disparut un pic in a galaxy far, far away.

Inca nu exista o data de lansare pentru Star Trek 3, dar ar face bine sa fie candva in jurul aniversarii de 50 de ani a francizei. Ne plac aniversarile de 50 de ani. Am fost la Londra cand s-a serbat cea dedicata Doctor Who si a fost tot ce si-ar fi putut dori un Whovian, asa ca Trekkies asteapta cu nerabdare.