James Cosmo, actorul care a dat viata personajului Jeor Mormont din serialul de televiziune Game of Thrones, vine la ICE Comic Con sa isi intalneasca fanii, Sambata 15 noiembrie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Pe langa rolul lui Mormont, Lord Commander of the Night's Watch, actorul scotian este cunoscut si pentru aparitiile in Highlander, Braveheart, The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe, Trainspotting, Troy. In plus, in momentul de fata se pregateste intens pentru filmul Breakdown, unde va juca alaturi de Craig Fairbrass, Bruce Payne si Emmett Scanlann.

James Cosmo va participa in calitate de invitat de onoare alaturi de alti artisti si actori la Panels, in cadrul carora vor avea loc sesiuni de intrebari si raspunsuri intre actor si fanii acestuia.

De asemenea, in cadrul evenimentului ICE Comic Con, vor avea loc si sesiuni de autografe si fotografii cu James Cosmo

James Cosmo se alatura astfel colegilor sai din Game of Thrones, Miltos Yerolemou, interpretul lui Syrio Forel, si Ian McElhinney, interpretul lui Barristan Selmy dar si artistilor Guillermo Ortego, Alessandro Vitti, Noah Bradley, Jonas de Ro, Titus Lunter si Suzanne Helmigh.

Editia de iarna a evenimentului East European Comic Con - ICE Comic Con - va avea loc la Palatul Copiilor, Bucuresti, in perioada 14 - 16 Noiembrie, ziua de 14 Noiembrie fiind dedicata targului de produse specifice acestui eveniment.

Biletele pot fi achizitionate de pe Myticket.ro, retelele Eventim, magazinele Diverta, Vodafone, Orange, Carturesti, Domo, Germanos si librariile Humanitas.

Pentru informatii suplimentare legate de ICE Comic Con 2014 ii puteti contact ape organizatorila la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.