Pe masura ce lansarea noului film Star Wars se apropie (stim ca mai e un an, dar…), detalii despre noua trilogie incep sa apara si eu una pot spune ca pana acum totul arata foarte bine. 

Da, imi place noul lightsaber, mi-au dat putin lacrimile cand a aparut Falcon-ul, si chiar nu e picior de Jar Jar Binks prin zona. Pe scurt, totul pare ok.

Ba chiar mai mult, astazi aflam numele unora din personajele ce vor aparea in noul film. Si nu ne referim la Luke, Leia sau Han, stati linistiti. Astfel, avem asa:

Noul Sith, cu sabia lui cea simpatica si indelung controversata (pana si Stephen Colbert a simtit nevoia sa faca o intreaga prezentare pentru ea), se va numi, se pare, Kylo Ren, si unii speculeaza chiar ca e personajul lui Andy Serkis. Nu ne-am supara sa-l vedem pe acesta ca Sith. Chiar deloc.

John Boyega, primul personaj care apare in trailer (Stormtrooper-ul din desert) va juca rolul lui Finn, iar Oscar Isaac (pilotul de X-Wing) se va numi Poe Dameron. Personajul lui Daisy Ridley se numeste Rey si apare in trailer conducand un speeder. Exista speculatii ca ea este fiica lui Han si a Leiei, iar noi nu ne-am supara deloc.

Si, intr-un final, simpaticul robotel sferic ce se rostogoleste prin desert se numeste BB-8. Hm, poate se imprieteneste cu R2 si 3PO.

O multime din personajele vechi revin la randul lor: in primul rand Luke, Leia si Han, interpretati chiar de Mark Hamill, Carrie Fisher si Harrison Ford. De asemenea, Kenny Baker, Anthony Daniels, Warwick Davis si Peter Mayhew vor aparea si ei in film.

Lor li s-au alaturat nume ca Domhnall Gleeson, Lupita Nyong’o, Max von Sydow, Gwendoline Christie si Andy Serkis (Se pare ca e vocea lui in trailer, si ca va juca un personaj negativ). 

Miltos Yerolemou, care a aparut in Game of Thrones ca Syrio Forell, va avea si el un rol in pelicula, iar noi speram ca unul negativ, in care sa-si foloseasca pe deplin calitatile de spadasin.

Star Wars: The Force Awakens se va lansa pe 18 decembrie 2015, si este primul film al seriei regizat de J.J. Abrams.