Dupa cum stim, Sony a decis sa lanseze controversatul The Interview in format digital, acest lucru putand duce la un nou conflict cu directorii de cinematografe care ar fi dorit sa prezinte filmul. 

Totusi, interesul pentru acesta a ajuns la cote foarte crescute astfel ca The Interview este acum downloadat si ilegal de foarte multe persoane. Era de asteptat ca dupa lansarea online a acestuia sa apara si copii ilegale si surse facile de descarcare. 

Revista Variety consemneaza un numar de 430.000 de copii de calitate ale filmului, descarcate pana acum. Acest lucru se datoreaza curiozitatii starnite de scandalul recent creat in jurul lansarii. 

Lansarea in format digital precum si numarul mare de descarcari e posibil sa afecteze vizionarea in cinematografe intr-o anumita masura, asta cel putin in cazul in care cei care vroiau sa-l vada si-au satisfacut deja curiozitatea si nu vor considera ca se mai merita sa vada filmul si in cinematograf.

Ramane totusi pornirea, intr-un fel “patriotica”, de a merge la acest film din cauza caruia Sony aproape a cedat in fata unei grupari de pirati informatici.