Teenage Mutant Ninja Turtles / Testoasele Ninja a avut parte de destule review-uri proaste odata cu lansarea, insa incasarile se pare ca au dorit sa reflecte contrariul. 

Filmul a incasat 65 de milioane de dolari in primul weekend si are in acest moment incasari internationale de peste 477 mil.$. Bugetul lui a fost de 125 mil.$.

In urma acestui succes, Paramount ne anunta ca va exista o continuare a filmului si ne dezvaluie si data lansarii: 3 iunie 2016 este momentul in care vom revedea testoasele in cinematografe. 

Filmul va fi produs tot de Platinum Dunes si de Josh Appelbaum si Andre Nemec. Regizorul Jonathan Liebesman nu a fost mentionat ca a fi implicat in proiect.

Testoasele par a fi un reboot care si-a inceput evolutia cu stangul, cel putin in ceea ce priveste criticile dar acest lucru pare a nu se aplica la incasari. Este posibil totusi ca numarul mare de spectatori sa se datoreze curiozitatii aferente unei prime parti. 

In acest caz, partea a doua ar trebui sa fie cu mult peste prima pentru a putea atrage macar acelasi numar de spectatori. Misterul se pare ca va mai plana pentru o vreme asupra identitatii regizorului.

Teenage Mutant Ninja Turtles / Testoasele Ninja a aparut in aceasta saptamana pe DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D si in Romania.