Seria Resident Evil supravietuieste de aproximativ 14 ani pe marile ecrane desi a intampinat momente grele in box office dupa al patrulea film. 

Se pare ca acum producatorii doresc sa ne aduca in cinematografe ultima parte a seriei si anume Resident Evil: The Final Chapter. 

Milla Jovovich este gata sa aiba al doilea copil iar din declaratia ei am putut intui cand va urma ca ultimul Resident Evil sa-si inceapa filmarile. 

Conform cinemablend.com actrita a declarat: “Sunt mandra de mine ca nu am luat in greutate ca in cazul primului copil pentru ca trebuie sa fiu pregatita sa incep filmarile la Resident Evil: The Final Chapter in august, anul acesta si va trebui ca, in acelasi timp, sa am grija de un nou nascut si nu vreau sa tin diete extreme pentru a fi gata pentru “modul erou de actiune”.”

Filmul se pare ca isi va avea data de lansare in septembrie 2016 si poate pana in martie (luna in care se implinesc 20 de ani de la lansarea jocului omonim pe Play Station) vom avea si un trailer pentru Final Chapter.