Astazi filmul Cincizeci de umbre ale lui Grey / Fifty Shades of Grey a fost vizionat de comisa de clasificare a filmelor din Romania (cunoscuta si sub numele de comisia de rating) iar rezultatul a fost unul surprinzator!

Cincizeci de umbre ale lui Grey a primit ratingul N15 – Nerecomandat sub 15 ani, spre deosebire de alte teritorii precum SUA, Canada, Marea Britanie unde tinerii sub 18 ani au accesul interzis la acest film.

Cehia, Suedia sau Islanda au considerat, de asemenea, ca varsta minima a celor care pot viziona acest film este de 15, respectiv 16 ani.

Cel mai asteptat si mai controversat film al acestei primaveri intra in avanpremiera din 11 februarie, pentru ca din 13 februarie sa aiba premiera in toate cinematografele din tara.

Asadar, de Ziua Indragostitilor, Christian Grey si Anastasia Steele, cuplul care a inflacarat imaginatia a peste 100 de milioane de cititori din toata lumea, prinde acum viata in interpretarile lui Jamie Dornan si Dakota Johnson in ecranizarea romanului-fenomen cu acelasi titlu.

Filmul este adus in Romania de Ro Image.