De curand s-a confirmat faptul ca Sigourney Weaver va juca in noul film Alien realizat de Neill Blomkamp, o stire destul de asteptata, desi intr-un fel previzibila avand in vedere evenimentele anterioare dar si apropierea celor doi dupa realizarea filmului Chappie

Majoritatea publicatiilor online s-au grabit sa ne impartaseasca stirea dar si informatii noi despre film.

Astfel, noul Alien nu mai poate fi denumit nici sequel dar nici prequel, acesta plasandu-se undeva intre al doilea si al treilea film al seriei. Nu se stie daca Blomkamp va ignora pur si simplu Ressurection (Alien 4) si cel de-al treilea film, insa noul proiect se pare ca va continua cel de-al doilea film, introducand-o pe Ripley din nou in actiune. Fox nu a stabilit inca o data de lansare a filmului insa acest lucru s-ar putea intampla, probabil, destul de curand.

Acesta a evoluat foarte repede de la stadiul de artwork la un proiect care acum se misca destul de repede si deja incepe sa-si adune distributia, incepand cu personajul principal. Desi inca nu avem foarte multe detalii, cu singuranta Neill Blomkamp ni le va impartasi pe parcursul dezvoltarii proiectului.