Grand Cinema & More va transmite in direct concertul de lansare al noului album Kanye West, YEEZY Season 3.

Grand Cinema & More invita fanii muzicii rap sa ia parte la concertul de lansare al noului album al artistului international Kanye West. 

Evenimentul de lansare al albumului Waves va fi transmis in direct din Madison Square din New York in data de 11 februarie, incepand cu ora 23:00. 

Deschiderea concertului va cuprinde si un spectacol vizual realizat in colaborare cu artista grafica Vanessa Beecroft.

Grand Cinema & More continua seria evenimentelor alternative pe care le-a pregatit anul acesta pentru vizitatori, prin transmisiunea in direct a concertului unuia dintre cei mai cunoscuti si controversati artisti internationali rap. 

Biletele pentru transmisiunea de 90 de minute a concertului YEEZY Season 3 sunt puse in vanzare la pretul de 70 lei si pot fi achizitionate atat de la casele de bilete, cat si online, pe site-ul cinematografului http://grandentertainment.ro/.

„Prin faptul ca ne alaturam acestui eveniment extraordinar, transmis la nivel global, ne dorim sa cream experiente cu adevarat valoroase si unice pentru cei care ne pasesc pragul. Totodata, ne bucuram ca putem oferi spectatorilor nostri si celor care fac parte din comunitatea Grand Cinema & More, unul dintre cele mai notabile evenimente muzicale de anul acesta, din toata lumea”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.

Albumul Waves, semnat Kanye West este al saptelea album al artistului realizat in studio. 

Numele albumului a fost schimbat de doua ori de la comunicarea lui in mediul online, initial artistul denumindu-l So Help Me God

In mai 2015, acesta a anuntat intr-un post pe Twitter ca schimba numele albumului in Swish, iar in 26 ianuarie 2016, cu doar doua saptamani inainte de concertul de lansare, si-a anuntat fanii ca albumul se va numi Waves

Kanye West a declarat ca albumul Waves va fi „cel mai bun din toate timpurile”.