Coca-Cola a lansat ieri in timpul reclamelor de la Super Bowl un spot cu doua personaje Marvel indragite!

Astfel, cel mai mic erou Marvel (Ant-Man) si cel mai mare erou Marvel (Hulk) se intrec pentru a pune mana pe o doza de Coca-Cola!

Acest prim spot da startul unei campanii in care personajele Marvel vor aparea pe mini-dozele de Coca-Cola. Ele vor fi branduite cu Hulk, Ant-Man, Black Widow, Captain America, Iron Man si Falcon. 

In fiecare zi, incepand cu 14 februarie, Coca-Cola va dezvalui o serie de indicii pe retelele de socializare, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, YouTube si Snapchat

Fiecare indiciu va dezvalui o serie limitata de doze Coca-Cola cu personajele Marvel. Se pare ca deocamdata promotia este valabila numai in SUA, iar dozele de colectie nu vor aparea in magazine. Speram totusi ca ele sa apara curand si in Romania.

Ant-Man (Paul Rudd) va putea fi vazut in curand in Captain America: Civil War pe 6 mai 2016, urmand apoi sa apara in Ant-Man and the Wasp pe 6 iulie 2018.

Hulk (Mark Ruffalo) nu va aparea din pacate in Captain America: Civil War, dar va putea fi vazut alaturi de Thor (Chris Hemsworth) in Thor: Ragnarok, care va avea premiera pe 3 noiembrie 2017.

In curand se pregateste marele Eveniment Marvel, lansarea celor doua filme Avengers: Infinity War, in care vor aparea peste 60 de super-eroi. Prima parte va fi lansata pe 4 mai 2018 urmand ca Partea a doua sa apara pe 3 mai 2019.

Iata mai jos spotul Ant-Man vs. Hulk: