Condimente, cea mai noua piesa pe care va fi auzita Ruby, intr-o colaborare cu Nosfe de la Satra Benz, va fi lansata in aceasta seara in trei medii de promovare, concomitent.

La ora 20.00, videoclipul va putea fi vazut in premiera pe Music Channel (TV), online pe paginile de facebook Ruby si Nosfe si pe ecranul de cinema de la Cinema City Cotroceni.

Condimente este prima colaborare dintre cei doi artisti iar videoclipul a fost regizat de Dan Petcan, cel care a semnat ultimele doua piese ale artistei: Buna, ce mai zici (35.000.000 vizualizari) si Tata (6.000.000 vizualizari). 

Filmarile au avut loc intr-un decor in stil bollywoodian, special creat pentru acest videoclip, coloane imbracate in flori naturale si s-au folosit creatii de designer pentru toate costumele folosite.

Ruby: “Asteptam cu nerabdare sa lansam clipul Condimente, sunt foarte mandra si fericita cu rezultatul obtinut dupa 20 de ore de filmare, cu costume si decoruri facute special pentru acest proiect. Mi-a placut foarte tare sa intru in pielea unui personaj de la Bollywood si sper sa placa tuturor celor care vor vedea clipul.”

Nosfe: “A fost o experienta incredibila pentru mine! Am stat pe platou alaturi de Ruby aproximativ 15-16 ore si cu toate astea, nici urma de oboseala! Am simtit de pe atunci ca acesta va fi un videoclip perfect si “de referints”, asa cum spune Ruby. A fost minunat sa lucrez cu toti cei aproximativ 50 de oameni aflati pe platou.Acum nu mai putem spune decat: Vizionare placuta!”

Si cum imaginile fac cat o mie de condimente de pe sapte continente, avem si videoclipul aici: