Noua productie DreamWorks ajunge in cinematografele din toata tara din 4 noiembrie.

Amuzanta animatie Trolii / Trolls reuseste sa aduca bucuria si muzica pe marile ecrane, printr-o poveste emotionanta, personaje colorate si intamplari cu haz.

Trolii reusesc performanta de a captiva atat publicul adolescent cat si copiii veniti la cinema. Calitatea vizuala a animatiei este impecabila, iar povestea si personajele memorabile.

Cu greu te vei abtine sa nu canti alaturi de personajele din film (eu m-am trezit fredonand melodiile in timpul filmului) iar umorul functioneaza aici mai bine ca in alte animatii de la DreamWorks.

In versiunea originala a filmului (pe care din pacate nu avem ocazia sa o vedem la cinema… pacat), vocile personajelor principale apartin actorilor: Justin Timberlake, Anna Kendrick, James Corden, Russell Brand, Gwen Stefani si Kunal Nayyar.

Dublajul in limba romana este regizat de Radu Apostol si Razvan Georgescu prin studioul Ager Film.

Vocile personajelor principale apartin actorilor: Catalina Chirtan (Poppy), Jorge (Ciot), Lucia Dumitrescu (Bridget), Liviu Popa (Regele Zgarci), Virginia Rogin (Chef), George Calin (Creek), Rudi Rosenfeld (Regele Zgarci Sr.), Gabriel Costin (Maricel), Vlad Radescu (Regele Peppy) si cu voia dumneavoastra, Emanuel Lazarescu intr-un cameo – un personaj simpatic pe nume Aspen.

M-am bucurat cand mi s-a propus sa-i dau voce personajului Aspen (chiar daca acesta are o singura secventa in care apare), proiectul marcand a doua mea implicare in dublajul unei animatii (dupa Un lup printre oi). 

Experienta a fost una cu totul si cu totul inedita, si sper ca spectatorii sa aprecieze munca depusa de echipa in dublarea filmului in limba romana. Asta, in special datorita multor melodii care exista in acest film si care suna foarte bine in limba romana.

Este foarte probabil ca acest film sa dea startul unei francize, iar Trolli sa revina in anii urmatori pe marile ecrane. Cu siguranta mai au si alte aventuri pregatite pentru noi!

Filmul este regizat de Mike Mitchell (Shrek Forever After), co-regizat de Walt Dohrn (Shrek Forever After) si produs de Gina Shay.

Trolii / Trolls are premiera pe 4 noiembrie 2016 in cinematografe, in varianta 3D Dublat. Distribuitorul filmului este Odeon Cineplex.

Iata trailerul filmului: