Iata ca in sfarsit vedem primul trailer la mult asteptatul Valerian si Orasul celor o mie de Planete / Valerian and the City of a Thousand Planets.

SF-ul regizat de Luc Besson vine la 20 de ani dupa un alt science fiction de exceptie al sau: Al Cincilea Element / The Fifth Element – un film cu care Valerian seamana foarte mult (de multe ori Besson declarand ca Al Cincilea Element a fost inspirat de benzile desenate cu Valerian si Laureline).

Luc Besson este pe val in ultima vreme: cel mai recent film al sau, Lucy (cu Scarlett Johansson in rolul principal) a avut incasari de peste 460 milioane $ in toate lumea, iar urmatorul sau film Valerian se pare ca va fi unul dintre hiturile de box-office ale anului viitor!

In acest prim trailer la Valerian auzim melodia celor de la The Beatles (clasica Because lansata in 1969), acest fapt marcand o premiera: este pentru prima data cand trupa este de acord ca o melodie de-a lor sa fie folosita intr-un trailer.

Bazat pe seria clasica de benzi desenate Valerian and Laureline (filmul este inspirat de volumul 6 al seriei intitulat Ambassador of the Shadows), Valerian and the City of a Thousand Planets ii are in rolurile principale pe Dane DeHaan si Cara Delevingne.

Valerian (Dane DeHaan) si Laureline (Cara Develgine) sunt agenti speciali guvernamentali, insarcinati cu mentinerea ordinii in univers. 

Comandantul lor (Clive Owen), conducatorul statiei spatiale Alpha, care numara 17 milioane de locuitori stransi din toate colturile Galaxiei, este rapit, semn ca nu toata lumea are aceleasi interese pe pasnica statie Alpha. 

Fortele invizibile care conspira in culise arunca acum asupra omenirii amenintarea suprema – distrugerea finala.

Scris si regizat de Luc Besson si produs de Virginie Besson-Silla, Valerian and the City of a Thousand Planets ii mai are in distributie pe Rihanna, Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock si Kris Wu.

Productia EuropaCorp. Valerian si Orasul celor o mie de Planete / Valerian and the City of a Thousand Planets va avea premiera internationala pe 21 iulie 2017. 

Ro Image si Prorom va aduce filmul in Romania la aceeasi data.