Pe 15 decembrie 2016 s-a deschis un nou multiplex in Bucuresti: Happy Cinema®, in incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan. 

Astfel, iubitorii de film au la dispozitie 1150 de locuri in 7 sali confortabile si o experienta cinematografica de calitate la cele mai accesibile preturi: intre 11 si 25 de lei. 

In salile multiplexului Happy Cinema dotate cu echipamente de videoproiectie si sonorizare de ultima generatie, publicul va putea viziona cele mai recente si mai de succes productii cinematografice internationale si romanesti, precum si filme de arta, in conditii de confort exceptionale, la preturi accesibile. 

“Cuvantul cheie la Happy Cinema este “happy” – nu poti sa fii “happy” decat daca toate detaliile sunt puse la punct: vezi un blockbuster, sunetul e clar, imaginea e buna, fotoliul e confortabil, casierul iti zambeste, bautura de la bar e rece si meniurile sunt proaspete, iar toate acestea nu-ti consuma intregul buget alocat iesirilor in oras”, explica Ecaterina Mateescu, administratorul lantului de multiplexuri. 

La Happy Cinema din Bucuresti, planul tarifar va fi segmentat pe zile si intervale orare, iar elevii, studentii si pensionarii vor beneficia de preturi speciale. 

Biletele destinate publicului larg vor costa intre 11 si 25 de lei, indiferent daca filmul e 2D sau 3D. 

In plus, noul cineplex se distinge si prin faptul ca ofera si continut alternativ: piese de teatru si petreceri pentru copii si adulti si organizare de evenimente personale si corporate.

Pe piata operatorilor din Romania, Happy Cinema® este un brand construit cu un capital 100% romanesc, a carui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite si politica tarifara, accesul publicului roman la o experienta cinematografica de calitate. 

Happy Cinema® urmeaza sa se extinda la nivel national, pentru 2017 avand planificate deschiderea de multiplexuri si in alte orase ale tarii. 

Website: www.happycinema.ro

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

Liberty Center este cel de-al cincilea centru comercial de anvergura din Bucuresti si este amplasat intr-o zona in plina dezvoltare imobiliara si comerciala. 

Deschis catre public in 2008, Liberty Center este la doar 2 km de Piata Unirii si deserveste un areal care include cartierele Cotroceni, Rahova, Sebastian, Trafic Greu, 13  Septembrie si Panduri.