Din 9 ianuarie Paul Ipate şi Cătălina Grama deschid un studio de actorie pentru copii, Becoming Studio.

Aici, copiii cu vârste cuprinse între 6-14 ani vor putea să studieze cu Paul şi Cătălina arta actorului de film, teatru şi televiziune.

La cursuri copiii vor învăţa, prin exerciţii potrivite vârstelor lor, să deprindă tehnica vorbirii, mişcare scenică, actorie, actorie în faţa camerei de luat vederi, construirea unui personaj, improvizaţie, tehnici de casting, lucrul cu memoria simţurilor, deprinderea unui monolog, decriptarea unui text, lucrul cu un partener şi lucrul după indicaţii regizorale.

Vor învăţa tehnici de actorie pentru teatru, film şi televiziune. Vor studia atât comedie cât şi dramă şi îşi vor dezvolta capacitatea de a-şi stăpâni emoţiile şi de a căpăta mai multă încredere în ei înşişi. Vor învăţa să comunice mai bine şi vor căpăta libertatea de exprimare în faţa unui grup ceea ce îi va ajuta cu siguranţă în colectivitate.

La grupa 6-8 ani mai sunt 4 locuri disponibile.

La grupa 9-11 ani mai sunt 5 locuri disponibile.

La grupa 12-14 ani sunt  5 locuri disponibile.

Paul Ipate şi Cătălina Grama vor lucra cu câte 10 copii la fiecare grupă.

Îi puteţi înscrie pe cei mici la numărul de telefon 0722644824, pe whatsapp la 0723617044 sau pe mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cursurile vor începe în data de 9 ianuarie şi înscrierile se vor încheia la final de decembrie în funcţie de locurile disponibile.

Studioul se află în Otopeni. Pentru mai multe informaţii apelaţi nr de telefon de mai sus sau pe adresa de mail.

becoming studio