CineFan.ro a fost pe platourile de filmare ale comediei Klaus și Barroso unde l-a intalnit pe actorul Carol Ionescu.

El este Vlad, viitorul mire și sărbătoritul petrecerii, un tânăr liniștit și cu mai mult bun simț decât toți colegii lui la un loc. Iar asta este si pararea lui Carol Ionescu care spune despre Vlad ca "m-am îndrăgostit de personajul meu pentru că e un tip vesel!".

Produs de Bold Film Studio în coproducție cu Grupa B, Tangaj Production și Avanpost Media, Klaus și Barroso îi are în rolurile principale pe Adrian Nicolae și Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

Klaus, un barman cu o slăbiciune pentru păcănele și Barroso, prietenul său bodyguard cu suflet mare și pumn tare, decid să organizeze în mod ilicit o petrecere a burlacilor pentru o cunoștință comună la clubul unde lucrează și să folosească banii obținuți pentru a plăti datoriile lui Klaus.

Însă ce trebuia să fie un party discret, deraiaza rapid într-o noapte nebună și imprevizibilă populată de bețivi, ciudați, stripteuze, polițiști și lăutari.

Alături de Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Adrian Nicolae, din distribuție fac parte actorii: Mădălina Craiu, Victoria Raileanu, Şerban Pavlu, Alexandru Ion, Cezar Antal, Alin Florea, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Alex Mircioi.

Klaus şi Barroso ajunge din 16 ianuarie 2024 la cinema, distribuit de Forum Film.

Iată interviul mai jos:

CAROL IONESCU Klaus Barroso

Foto de: Vlad Cioplea.