Dupa scurgerea de informatii de la Sony Studios (despre care am scris aici si aici), multe informatii inedite au ajuns publice, informatii necunoscute atat de public cat si de starurile studiourilor. 

Astfel comicul si actorul Kevin Hart a aflat din unul din e-mailurile date publicitatii ca grupul aflat la conducerea Sony Studios l-a numit intr-un e-mail nici mai mult nici mai putin decat “curva”, deoarece acesta a cerut o compensatie financiara pentru raspandirea unei postari de promovare a acestora.

Kevin scrie pe Instagram: “E foarte important sa-ti cunosti valoarea. Am muncit din greu ca sa ajung unde sunt azi. Sunt un brand si nu voi permite nimanui sa profite de mine. Iau decizii bune pentru brandul meu. Imi protejez brandul. Refuz sa fiu invins. Acestea fiind spuse, este timpul sa ma intorc la construirea imperiului la care am visat!”.

Conform cinemablend, US Magazine detine declaratia lui Clint Culpepper, director Sony. Acesta spune intr-un e-mail: “Nu spun ca e o curva, dar e o curva. Nu e ca si cand nu l-am fi platit 3 milioane si 4 milioane pentru ultimele doua filme crezand ca va fi nominalizat. Am platit pentru capacitatea lui de a promova un film folosind retelele lui de socializare”.

Iata declaratia sa in original:

Kevin a ajutat Screen Gems, un subsidiar Sony sa obtina profit din filmele lui. Directorul se refera de asemenea la cele doua filme ale lui Kevin, Think Like a Man in care acesta a fost fara indoiala starul absolut.

Acest incident marcheaza un nou mod de abordare al lui Kevin fata de Sony Studios.