Alloy Entertainment va adapta romanul Sisterhood Everlasting, o continuare la primele doua filme bazate pe seria The Sisterhood of the Traveling Pants / Fratia Patalonilor Calatori ale autoarei Ann Brashares, a anuntat ieri presedintele Alloy, Leslie Morgenstein.

Liz Garcia (The Lifeguard, Cold Case, Dawson's Creek) va scrie scenariul, iar Ken Kwapis, care a regizat filmul original din 2005, va reveni ca regizor si pentru acesta. Filmul va fi produs de Les Morgenstein, Elysa Dutton si Christine Sacani.

In Sisterhood Everlasting, evenimentele se petrec la 10 ani dupa cele din al doilea film. Fiecare dintre fete a plecat pe drumul ei, iar Tibby incearca sa reuneasca gasca propunandu-le o calatorie care le va schimba vietile pentru totdeauna.

Alloy, impreuna cu Alcon Entertainment, au fost responsabile pentru primele doua filme ale seriei Sisterhood of the Traveling Pants in care au jucat Blake Lively, Alexis Bledel, America Ferrara si Amber Tamblyn. Primul film a fost lansat in 2005, iar sequelul acestuia a aparut in 2008.

“Seria Pantalonii Calatori este una dintre cele mai de pret bunuri ale companiei Alloy, si suntem foarte incantati de a continua povestea cu Sisterhood Everlasting la aproape 10 ani de la premiera primului film” a declarat Morgenstein. “Filmul original a adus impreuna un minunat grup de talente pe care speram sa le reunim inca o data pentru fanii seriei”.