Un remake la The Crow este in discutie de cativa ani, fiind de fiecare data impiedicat de schimbarea regizorului. 

Desi in acest timp diversi regizori s-au angajat in a coordona filmul si apoi au parasit platourile, se pare ca de aceasta data noul regizor va ramane si filmarile sunt planuite pentru primavara lui 2015. 

Conform cinemablend, actualul regizor este Corin Hardy, care a incheiat lucrul la filmul de debut, independent, The Hallow.

Remake-ul la The Crow este planuit din 2008. Stephen Norington, Juan Carlos Fresandillo si Javier Gutierrez avand pe rand rolul de regizori si apoi parasind platourile de filmare pentru alte proiecte.

Filmul The Hallow al lui Corin Hardy este asteptat la anul, urmand a vedea in el stilul proaspatului regizor. Acesta a realizat pana acum videoclipuri pentru Ed Sheeran, Keane, Paolo Nutini, Biffu Clyro si The Prodigy. Are de asemenea la activ un scurt metraj denumit Butterfly care poate fi vizionat mai jos:

The Crow este scris de Cliff Dorfman dupa benzile desenate de James O’Barr, urmand ca povestea sa urmareasca din nou intoarcerea la viata a unui star rock ucis impreuna cu logodnica lui, cu scopul de a se razbuna pe criminali. 

Daca productia incepe in primavara, filmul va fi lansat cel mai probabil undeva in 2016.