James Gunn lucreaza in prezent la al doilea Guardians of the Galaxy asta dupa lansarea primului film care a fost un succes. 

Aparent nu pare imposibil ca regizorul sa abordeze si alte fire narative sau alti eroi din universul Marvel. Intr-un podcast recent denumit The Q&A With Jeff Smith regizorul James Gunn a fost intrebat daca este posibil sa lucreze la un film Marvel care sa nu fie despre gardieni. 

Acesta a raspuns ca a mai vorbit in trecut despre dorinta lui de a face un film Hit-Monkey sau unul Thunderbolts. Totusi acesta crede ca planul cu Thunderbolts a cazut atunci cand a inceput lucrul la Suicide Squad din lumea DC.

Conform cinemablend.com, Gunn declara: “DC face Suicide Squad, deci nu sunt sigur daca Thunderbolts mai sunt valabili, din pacate. Dar sunt entuziasmat de Suicide Squad.”

Echipa Thunderbolts din Marvel este intr-un fel echivalentul Suicide Squad din DC, numai ca Thunderbolts sunt raufacatori care indeplinesc misiunile respective dar au si un plan propriu malefic pe care il urmaresc in acelasi timp.

Gunn mai declara: “Pentru mine lucrurile stau asa, orice as face pentru Marvel vor fi personaje din Marvel Cosmic, personaje conectate cu partea aceasta de univers. Si daca as spune prea mult de cine sunt interesat atunci as da in vileag prea multe secrete.”

James Gunn ne lasa astfel in expectativa, lasand la latitudinea noastra sa-i ghicim intentiile viitoare.