Dupa “demisia” lui Robert Schwentke de la regia ultimei parti a seriei Divergent, producatorii trebuiau sa gaseasca rapid un nou regizor. 

In urma cu cateva saptamani, regizorul filmelor Insurgent si Allegiant, Robert Schwentke a declarat ca are nevoie de o pauza dupa ce a regizat unul dupa altul cele doua filme ale seriei. 

Si iata ca un nou regizor a aparut destul de repede. Conform Heat Vision, Lee Toland Krieger (foto) (Celeste & Jesse Forever, The Age of Adaline) va regiza ultima parte din cunoscuta serie pentru adolescenti.

Ultima parte a seriei Divergent, The Divergent Series: Ascendant are ca data de lansare luna iunie 2017, asa ca noul regizor trebuie sa se puna repede pe treaba pentru ca distributorul sa nu fie nevoit sa schimbe data de premiera a filmului.

Pana atunci, fanii vor putea vedea The Divergent Series: Allegiant, cea de-a treia parte a seriei Divergent. Regizat de Robert Schwentke, filmul ii are in distributie pe Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer si Naomi Watts.

In Allegiant va aparea si Jeff Daniels care s-a alaturat seriei pentru ultimele doua filme, alaturi de alti actori care vor reveni din filmele anterioare: Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Keiynan Lonsdale si Jonny Weston, precum si Mekhi Phifer si Daniel Dae Kim.

The Divergent Series: Allegiant / Seria Divergent: Allegiant va avea premiera in Romania pe 11 martie 2016.

Ultima parte a seriei, The Divergent Series: Ascendant va avea premiera pe 9 iunie 2017.

Ambele filme sunt distribuite in Romania de Freeman Entertainment.