Lionsgate a anuntat astazi ca filmarile la Power Rangers vor incepe in Vancouver. 

In reboot-ul la Power Rangers un grup de tineri inca la liceu trebuie sa devina o echipa invincibila atunci cand afla ca oraselul lor Angel Grove – si intreaga lume – sunt pe punctul de a fi distuse de o amenintare extraterestra. 

Alesi de destin, eroii nostri descopera rapid ca sunt singurii care pot salva planeta de la distrugere. Dar pentru a realiza acest lucru ei trebuie sa treaca peste neintelegerile din viata personala si sa devina echipa invincibila Power Rangers.

In film au fost alesi relativ nescunoscutii Dacre Montgomery (Jason – Red Ranger), RJ Cyler (Billy – Blue Ranger), Naomi Scott (Kimberly – Pink Ranger), Becky G (Trini – Yellow Ranger) si Ludi Lin (Zack – Black Ranger). 

Elizabeth Banks o va interpreta pe Rita Repulsa - personajul negativ.

Regizat de Dean Israelite (Project Almanac), Power Rangers este scris de o intreaga "armata" de scenaristi formata din John Gatins, Burk Sharpless, Matt Sazama, Zack Stentz, Ashley Miller si Max Landis.

Producatorii filmului Power Rangers sunt: creatorul francizei Haim Saban, Brian Casentini, Wyck Godfrey si Marty Bowen. Filmul este produs de Lionsgate si Saban.

Power Rangers a debutat pe 28 august 1993 la TV sub forma unui serial denumit Mighty Morphin Power Rangers. Serialul combina elemente din seria originala japoneza Super Sentai cu imagini filmate cu actori americani. 

Serialul a avut foarte mare succes si a ajutat la lansarea canalul Fox Kids in anii ’90. Succesul serialului a nascut numeroase ale serii, filme, figurine si benzi desenate Power Rangers.

In prezent Power Rangers totalizeaza 23 de sezoane de-a lungul a 19 serii diferite si 2 filme de lung metraj. Al treilea, este acesta care va fi lansat in 2017. 

Noul film Power Rangers va avea premiera in cinematografele americane pe 24 martie 2017.

In Romania, este programat pentru 7 aprilie 2017, distribuit de Freeman Entertainment.