Paramount Pictures si Skydance Media au dat publicitatii primele doua imagini din sequelul Jack Reacher: Never Go Back, cu Tom Cruise in rolul principal. 

Imaginile pot fi vazute mai jos.

Regizat de Edward Zwick (The Last Samurai, Blood Diamond), Jack Reacher: Sa nu te intorci niciodata! / Jack Reacher: Never Go Back marcheaza revenirea lui Tom Cruise in rolul personajului titular.

In Jack Reacher: Never Go Back, ofiterul in retragere Jack Reacher (Tom Cruise) se intoarce la baza militara pe care a condus-o in urma cu 16 ani ca s-o cunoasca pe Susan Turner (Cobie Smulders), actualul comandant. 

Acolo afla ca femeia tocmai a fost acuzata de coruptie si ca el insusi ar putea fi judecat pentru un abuz in serviciu de care nu-si aminteste si pentru o presupusa paternitate.

Imbinand o intriga complicata si o cursa palpitanta pentru justitie si aflarea adevarului, filmul il pune la incercare pe Reacher - si il face sa se intrebe cine este, ce a facut si cum va arata viata sa in viitor.

Bazat pe cel de-al 18-lea roman al seriei Jack Reacher scris de Lee Child si intitulat Never Go Back, filmul il are ca scenarist pe Richard Wenk (The Expendables 2, The Equalizer), Marshall Herskovitz (Love & Other Drugs, The Last Samurai) & Edward Zwick. Romanul a aparut si in Romania la Editura Trei.

Cruise produce filmul alaturi de Don Granger, David Ellison, Dana Goldberg si Christopher McQuarrie. Producatori executivi sunt Paula Wagner si Herb Gains.

Jack Reacher: Never Go Back ii are in rolurile principale pe Tom Cruise, Cobie Smulders, Danika Yarosh, Austin Hebert, Patrick Heusinger, Aldis Hodge, Robert Knepper si Holt McCallany.

Jack Reacher: Sa nu te intorci niciodata! / Jack Reacher: Never Go Back are premiera in Romania pe 21 octombrie, distribuit de Ro Image.

Cobie Smulders (Turner) si Tom Cruise (Jack Reacher) in Jack Reacher: Never Go Back. Credit foto: David James.
© 2015 PARAMOUNT PICTURES.  ALL RIGHTS RESERVED.

Tom Cruise (Jack Reacher), Judd Lormand (ajutorul de serif) si Jason Douglas (Seriful) in Jack Reacher: Never Go Back. Credit foto: Chiabella James.
© 2015 PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED.