Universal Pictures a lansat azi noul trailer la animatia Kubo and the Two Strings.

Kubo si Lauta Magica / Kubo and the Two Strings este o aventura animata plasata intr-o Japonie fantastica creata de legendarul studio LAIKA

Istetul Kubo (voce Art Parkinson din Game of Thrones), duce o viata modesta, spunand povesti oamenilor din oraselul lui de bastina de pe malul marii, printre care Hosato (voce George Takei din Star Trek), Akihiro (voce Cary-Hiroyuki Tagawa) si  Kameyo (voce Brenda Vaccaro).

Existenta linistita ii e data peste cap in momentul cand invoca fara sa vrea un spirit din trecut, care navaleste din ceruri pe pamant pentru aduce la bun sfarsit o vendetta veche de cand lumea.

Kubo isi uneste fortele cu Maimuta (voce Charlize Theron) si cu Scarabeu (voce Matthew McConaughey), si porneste intr-o aventura extraordinara pentru a-si salva familia, dar si pentru a dezlega misterul tatalui sau, mort acum, odinioara cel mai mare samurai pe care omenirea l-a cunoscut vreodata. 

Cu ajutorul Lautei sale Magice, Kubo trebuie sa se lupte cu zei si cu monstri, printre care cei mai fiorosi sunt Regele Moon (voce Ralph Fiennes), dar si diabolicele surori Gemene (voce Rooney Mara). 

Va reusi el, oare, sa desluseasca secretul mostenirii sale, sa-si reuneasca familia, si sa-si implineasca, astfel, destinul eroic?

Regizat de Travis Knight (producator al animatiilor The Boxtrolls si ParaNorman), Kubo si Lauta Magica / Kubo and the Two Strings va avea premiera in Romania pe 14 octombrie 2016 in 2D si 3D, distribuit de Ro Image.