48 Hour Film Project revine la Brasov in weekendul 5-7 august 2016, pentru cea de a 5-a editie de concurs de productie de film independent. 

Realizatori de film din tara si strainatate, amatori sau profesionisti, sunt invitati in competitia de la Brasov pentru a afla cine poate face cel mai bun scurt metraj, in doar 48 de ore. 

Filmul castigator al premiului mare, Best Film, participa la Festivalul International Filmapalooza 2017 din SUA, unde va intra in competitie cu filme din intreaga lume pentru marele premiu si sansa de a rula automat in sectiunea Court Métrage - Short Film Corner din cadrul Festivalului International de Film de la Cannes 2017.

Organizat in 130 de orase, de pe 6 continente, 48 Hour Film Project este o competitie de creatie de film, contracronometru, care stimuleaza creativitatea, munca in echipa si ii provoaca pe participanti sa dezvolte o productie de calitate si originala intr-un timp scurt.

Misiunea 48 Hour Film Project este de a incuraja dezvoltarea productiei de film si a cineastilor. Prin acest festival/concurs, cei din domeniu trec peste ezitarile legate de o productie si ajung sa faca filme. 

Cu toate ca limita de timp plaseaza o restrictie neobisnuita realizatorilor filmului ea este, totodata, eliberatoare deoarce ii incurajeaza sa puna accentul mai mult pe “a face” decat pe “a vorbi”.

Vrei sa-ti antrenezi abilitatile de realizator de film vara acesta? Fa-ti o echipa de productie si accepta provocarea 48 Hour Film Project Brasov 2016.

Inscrie-te pe www.48hourfilm.com/brasov pana in data de 5 august 2016 sau cauta o echipa careia sa i te alaturi.

48 Hour Film Project Brasov a adunat in fiecare an peste 150 de participanti,  autori de film independent.

Afla acum ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs.

La finalul competitiei de la Brasov echipa filmului premiat cu titlul Best City Film intra in competitia internationala, alaturi de filme din intreaga lume, pentru titlul Best 48 Hour Film 2016 si marele premiu de 5000 $. 

El are de asemenea sansa sa fie unul din cele 10 filme 48 Hour selectate pentru sectiunea Court Métrage - Short Film Corner din cadrul Festivalului International de Film de la Cannes 2017.

Pentru informatii suplimentare, intrebari sau sugestii ne gasesti la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe Facebook.]

BRASOV 48 HOUR FILM PROJECT 

Persoana de contact: Mara Oprisiu

Web: http://www.48hourfilm.com/brasov

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Mob.: +40 722 245 893

Facebook: http://www.facebook.com/Brasov48HFP 

Twitter: @Brasov48HFP

Youtube: http://www.youtube.com/BV48HFP