Celebrul actor spaniol Javier Bardem, câștigător al Premiilor Oscar, transmite un mesaj video românilor prin care promovează noul său film Cel mai tare Șef / El buen Patron / The Good Boss.

O comedie spumoasă, cu accente dramatice și satirice, actorul fiind convins că românii vor râde de mai multe ori vizionând filmul în cinematografe.

Comedia Cel mai tare Șef rulează pe marile ecrane din România, regia fiind semnată de regizorul spaniol Fernando Leon de Aranoa.  

Pelicula a obtinut multiple premii Goya (Oscarurile spaniole) pentru Cel mai bun Film, Cel mai bun Regizor, Cel mai bun Actor într-un Rol Principal, Cel mai bun Scenariu Original, Cea mai buna Muzica, Cel mai Bun Montaj.

Cel mai tare Șef, o oglindă a unor vremuri în care solidaritatea, etica și binele comun par să fi fost șterse din contractul angajatului.

Cel mai tare Șef este o comedie dramatică care spune povestea angajaților companiei spaniole Básculas Blanco, o organizație care produce cântare industriale, și care așteaptă vizita iminentă a unui comitet care va stabili dacă merită sau nu Premiul local de Excelență în afaceri. Astfel totul trebuie să fie perfect. Proprietarul companiei, Blanco (Javier Bardem) face toate eforturile posibile pentru a rezolva problemele angajaților săi. Blanco joacă un rol foarte important în această poveste tragicomică a unui ecosistem industrial. Cu toate că filmul este o comedie, apasa puncte sensibile ale societății de azi și examinează cu atenție relațiile personale și profesionale din cadrul unei afaceri de familie care coordonează sute de muncitori.

În România filmul este distribuit de Freealize.

Afis El Buen Patron