Incepand de azi si pana la premiera din 24 august CineFan va prezinta o serie de interviuri cu intreaga echipa a serialului Fear the Walking Dead.

Traind in acelasi univers ca The Walking Dead, Fear the Walking Dead este o drama indrazneata care exploreaza debutul apocalipsei mortilor prin intermediul unei familii destramate.

Premiera mondiala a celui mai asteptat nou serial, Fear the Walking Dead va fi duminica, 23 august de la ora 21:00. 

Primul episod, cu o durata mai lunga, va debuta de asemenea, pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 si apoi se va redifuza in intervalul de primetime local, de la ora 23:00.

Astazi va prezentam interviul cu actrita KIM DICKENS (interpreta personajului Madison Clark).

Madison Clark este un consilier popular la liceul din El Sereno care, inainte de apocalipsa zombi, ii ajuta pe elevi sa se pregateasca pentru viitor. Mama vaduva, a crescut singura doi copii, dar recent a gasit dragostea impreuna cu profesorul de limba engleza al liceului. 

Presiunea supravietuirii ii aduce lui Madison claritate, si aceasta va face rapid alegerile grele care sa ii tina familia in viata. Epidemia aduce la suprafata un trecut pe care Madison a incercat sa il ingroape. Acum, in aceasta noua lume, nu mai poate ascunde cine este cu adevarat. 

Kim Dickens s-a dovedit a fi o actrita versatila, care a interpretat o gama larga de personaje complexe si puternice de-a lungul carierei sale in televiziune si filme. Recent a finalizat productia filmului lui Tim Burton, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, o adaptare a romanului clasic al lui Ransom Riggs de catre 20th Century Fox si avandu-i in distributie pe Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Allison Janney si Samuel L. Jackson. Filmul va fi lansat pe 4 martie 2016. 

In 2014, Dickens a jucat rolul Detectivului Rhonda Boney in thrillerul psihologic primit foarte bine de critici, Gone Girl impreuna cu Ben Affleck si Rosamund Pike. Alte contributii filmografice ale lui Dickens includ aparitii in filmul lui John Lee Hancock nominalizat la Oscar® - The Blind Side; in comedia satirica nominalizata la Globurile de Aur® - Thank You for Smoking; si in filmul lui Allison Anders, The Things Behind the Sun, un rol cu care a obtinut in 2002 o nominalizare la Premiul Independent Spirit.

Impresionantele contributii TV ale lui Dickens includ mini-seria HBO nominalizata la premiile Emmy® - Treme creata de David Simon; Friday Night Lights, Lost si Deadwood.  

Dickens s-a nascut in Huntsville, Alabama, si a frecventat Universitatea Vanderbilt din Nashville, unde a absolvit sectia de comunicare. Dupa absolvire s-a mutat in New York pentru a-si continua studiile la Institutul de Teatru si Film Lee Strasberg. Mai tarziu a absolvit doi ani la conservatorul de arte interpretative al Academiei Americane de Arte Dramatice din New York. 

In prezent Dickens locuieste in Los Angeles.

Cum ai ajuns sa te implici in acest proiect?
Am ajuns la interviu fara sa stiu ceva despre The Walking Dead. Stiam ca este un serial foarte cunoscut, dar nu apucasem sa il vad. Dupa ce am primit telefonul de confirmare, am intrebat ce ar trebui sa fac ca sa ma pregatesc. Producatorii mi-au raspuns „Nimic. Nu te uita la The Walking Dead.”

 

Crezi ca daca ai vedea The Walking Dead te-ar ajuta sa iti construiesti mai bine personajul?
Nu vreau ca personajul meu sa aiba idee despre cum arata aceasta lume apocaliptica. Nu vreau ca eu sa am in cap vreo idee care dupa aceea sa devina un obstacol. Mai astept putin inainte sa ma uit la serial, pentru ca nu vreau sa am cunostintele pe care le au fanii. Madison este cel mai tare personaj la care am lucrat vreodata! Ma simt norocoasa ca am putut sa joc personaje foarte interesante de-a lungul carierei, pentru ca sunt atat de multe dimensiuni pe care trebuie sa le reprezinti in orice moment.Si actiunea este grozava, iti pune fizicul la incercare si e o placeresa fii in mijlocul ei.

 

Cum e sa lucrezi la un proiect intr-atat de secretos?
Te sperie de-a dreptul! Am mai spus anumite lucruri si m-am trezit noaptea gandindu-ma la asta. E dificil, dar incitant. 

 

E o provocare sa reprezinti stresul la care este supus personajul tau?
Da, cu siguranta e o provocare. Cred ca asta si face filmul atat de placut. Mizele sunt atat de mari tot timpul si sunt multe dedesubturi. Este o provocare, dar te obisnuiesti cu asta si apoi vrei din ce in ce mai mult. Filmul iti va da fiori de groaza; e o mare bucurie sa ai o contributie la el in calitate de actor.  In plus, e ceva in film care rezoneaza cu oamenii – aceasta tema a omeniei, ce facem pentru a supravietui si ce am deveni noi insine in asemenea momente cand mizele sunt capitale. Ce va scoate la suprafata din noi, ce vom descoperi despre noi insine? Momentele astea de viata si de moarte sunt adevaratele provocari, cu care nu ne intalnim in viata de zi cu zi. Eu incerc sa traduc asta prin personajul meu, asa incat, din cand in cand, este, intr-adevar, o provocare. 

 

Vrei sa stii ce se va intampla cu personajul tau pe masura ce avanseaza actiunea?
In toate serialele de televiziune in care am lucrat pana acum, m-am obisnuit sa nu am in mana mai mult de scenariul pentru episodul in curs. Asta creeaza propria magie si serialele au o personalitate si un fel aparte de a se dezvolta. Sezonul acesta a fost foarte bine pregatit, scenariul este foarte bine scris si ascunde cate o surpriza pe fiecare pagina. 

 

Cum este Madison?
Personajul acesta e o femeie dintr-o bucata. Nu se teme de nimic, dar are o latura intunecata. E complicata si foarte concentrata. E puternica si totusi are intr-un fel un trecut intunecat, care ridica semne de intrebare. 

 

In ce punct al vietii se afla Madison Clark la inceputul serialului?
E o mama singura cu doi copii extraordinari, dintre care unui ii face ceva mai multe probleme decat celalalt. E consilier psihologic, iar prietenul ei, Travis, tocmai s-a mutat alaturi de ea. E indragostita la nebunie de el si isi aduc familiile impreuna – Travis cu baiatul lui, Chris (care locuieste cu fosta sotie a lui Travis, Liza) si eu insami, cu fiul meu, Nick, si fiica mea, Alicia.

 

Cum arata relatia dintre Madison si Travis inaintea apocalipsei?
Cred ca Travis este elementul de echilibru pentru Madison. O accepta, ii accepta defectele si familia complicata. Are un baiat de 19 ani care e dependent de droguri, care intra si iese de la clinica de dezintoxicare, si asta nu e o situatie usoara in care sa te bagi. E foarte greu, dar el o sprijina foarte puternic, ceea ce arata cat de mult o iubeste. Nu cred ca Travis si Madison se asteapta la perfectiune: vor doar sa fie impreuna si sa gaseasca armonia in vietile lor nefunctionale.

 

Cum se raporteaza ea la Nick, la situatia lui si la Alicia?
Ea vrea sa isi salveze fiul. Intr-un fel, e dependenta si ea. E greu pentru o mama sa nu se simta raspunzatoare pentru copilul ei care nu a scapat nevatamat, ori Nick a avut probleme cu drogurile deja de ceva vreme. Am ajuns in punctul unde el poate deja sa spuna dau sau nu, e adult. Ea nu vrea decat ce e mai bine pentru el, vrea ca el sa se lase de droguri. In sufletul ei, ea se simte raspunzatoare si din cand in cand are senzatia ca e o ratata, atunci cand fiul ei o duce in pragul nebuniei, asa cum fac adesea dependentii de droguri. Un asemenea comportament pune in mare primejdie o familie. Alicia are 17 ani si e copilul de aur: desteapta, frumoasa, cu un caracter bine conturat in ciuda problemelor de familie si a faptului ca tatal ei a murit.Asta a fot o mare pierdere pentru familie, pe langa faptul ca trebuie sa aiba grija de un frate dependent de droguri – roata care scartaie primeste mai mult ulei. Asta probabil ca i-a provocat multe frustrari si nemultumiri legate de Nick, dar in definitiv asi iubeste fratele. Vezi ca exista iubire in familia lor: oricat de ciobiti si avariati sunt, se iubesc. Cred ca uneori Alicia ar vrea sa plece de langa noi si sa scape de toate problemele astea. 

 

De ce crezi ca familia lor este una la care ne putem raporta toti?
Cred ca ne putem raporta toti pentru ca e vorba de doua familii fracturate care se alatura incercand sa formeze o noua familie unita. Nu e lucru usor. Exista multe familii separate prin divort si altele noi, restructurate, iar publicul poate sa inteleaga aceste eforturi. 

 

Unde se afla familia la inceputul serialului?
Ii regasim chiar in momentul cand societatea incepe sa se dezintegreze. Ii regasim in viata cotidiana, un fel de poveste a omului obisnuit, numai ca, dintr-o data, sunt pusi fata in fata cu inceputurile apocalipsei. Nimeni nu are raspunsuri. Totul e scapat de sub control si e inspaimantator. Cred ca asta este cel mai groaznic cosmar pentru multi oameni in cazul unui dezastru natural, si anume ca nu avem nici un fel de control, nu avem cunostinte, nu avem putere, iar in serial tocmai aceste lucruri ne lipsesc. Toti am putea sa murim, iar vecinii se transforma sub ochii nostri. Nu arata ca niste creaturi de pe alta lume – arata ca noi. Zombii din serialul nostru sunt mai noi. Sunt mai usor de recunoscut ca oameni, ca unii dintre noi. Arata doar un pic diferit, si asta e inca si mai inspaimantator. 

 

Ce va fi diferit pentru fanii The Walking Dead care se uita la serialul acesta?
In ceea ce priveste personajele noastre, suntem mult inapoi fata de cei din public. Noi nu avem nici una din informatiile pe care le au ei, asa incat va puteti imagina oamenii din public tipand la noi prin televizor „Nu intra acolo!” Dar cred ca vor avea si multa compasiune pentru aceste personaje care se zbat folosindu-si toata inteligenta si instinctele sa-si dea seama ce se intampla si sa treaca peste aceste situatii. Va fi foarte interesant de urmarit in felul acesta.

 

Care e esenta povestii?
Cred ca esenta povestii este familia, lucrurile prin care trece o familie si felul cum provocarile la limita ne aduc impreuna sau ne pot desparti. Cred ca pentru Madison,nu e vorba decat de a-si salva familia, iar cel mai grav lucru care i s-ar putea intampla ar fi sa ii piarda.

 

De ce se teme Madison inainte sa afle despre inceputul epidemiei?
Se teme ca imperfectiunile din familia ei or sa tina oamenii la distanta si ca cineva precum Travis nu ar vrea sa se loveasca de toate problemele pe care le implica. Cred ca asta este teama ei si sursa ei de insecuritate. Din fericire, Travis e dispus sa se implice. Travis si Madison sunt in situatia asta impreuna. Supravietuim inca dinainte de producerea apocalipsei, asa incat aceasta calamitate s-ar putea sa ii apropie si mai mult, sau nu. 

 

Cum e sa lucrezi cu Adam Davidson in calitate de regizor?
Imi place foarte mult Adam Davidson. El a regizat episodul pilot si episoadele doi si trei. E un regizor extraordinar. Am lucrat cu el prima data in Deadwood, dupa aceea inca de cateva ori in Treme. E un regizor plin de empatie, care a fost si actor. A studiat cu Stella Adler, asa incat are niste idei foarte bune si nu uita niciodata de actor. Pastreaza totul foarte real si uman, in orice moment. Intelege imediat despre ce e vorba si isi pastreaza personajele foarte inteligente. Exista multa dragoste creatoare in proiectul acesta si exact asta are Adam, multa inima. Se potriveste perfect cu noi.


Din aceeasi categorie...

Serialul Povești nespuse, disponibil în AntenaPlay

Serialul Povești nespuse, disponibil în AntenaPlay

Povești nespuse / Annemin Sırrıdır Çocuk - serialul care a cucerit o lume întreagă ajunge în România.

Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu

Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu

Sâmbătă, 27 aprilie, Cinemaraton are onoarea să-l sărbătorească pe unul din cei mai importanți cineaști români, regizorul Cristian Mungiu.

Serialul Vinovaţi de iubire, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

Serialul Vinovaţi de iubire, o poveste despre puterea vindecatoare a dragostei, în curând, la Kanal D

Urmând tradiţia de a oferi telespectatorilor săi cele mai bune seriale turceşti, Kanal D aduce, în curând, în faţa publicului o nouă producţie emoţionantă, Vinovaţi de iubire / Masumlar Apartimani, în care dragostea şi puterea sa vinde...

Iulian Postelnicu și Alexandru Papadopol în Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO!

Iulian Postelnicu și Alexandru Papadopol în Brigada Nimic - un nou serial, din 20 mai, la PRO TV și pe VOYO!

Un nou serial începe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Brigada Nimic este o comedie savuroasă în care patru polițiști luptă împotriva lumii interlope din București.

În luna mai, seria polițistă Crimă în... continuă la Diva, cu 4 filme în premieră

În luna mai, seria polițistă Crimă în... continuă la Diva, cu 4 filme în premieră

Amatorii de povești polițiste și detectivi cu mintea brici au motive de bucurie în luna mai.

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

Paramount va reprezenta în exclusivitate vânzările de publicitate ale SkyShowtime

SkyShowtime continuă să fie un lider bazat pe valoare, lansând pe 23 aprilie un nou abonament susținut de reclame.

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

Diseară, în Clanul, Sergiu, omul de bază a lui Bebe Măcelaru, e gata să-l trădeze

A început numărătoarea înversă! Sunt ultimele episoade din CLANUL și fiecare trebuie să-și găsească drumul și să-și plătească păcatele.

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

Barbra Streisand va lansa un single pentru serialul The Tattooist of Auschwitz

SkyShowtime ne eanunță că Barbra Streisand, cântăreață, compozitoare, actriță, scriitoare și regizoare, câștigătoare a premiilor Emmy®, Grammy®, Oscar® și Tony®, a înregistrat o melodie nouă intitulată Love Will Survive, dedicat...

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes' Treasures of the World

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori / Bettany Hughes' Treasures of the World. ...

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Ana Maria Pal a părăsit Survivor All Stars, iar concurenții rămași vor da, diseară, bătălia Imunității

Unificarea. Momentul atât de așteptat de către toți cei rămași în competiție.

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

James Cameron și Paul Rudd ne aduc un serial captivant: Secretele caracatiței

Folosesc instrumente, gândesc creativ, comunică cu alte specii și probabil pot visa. Veți putea vedea scene incredibile din viața unor nevertebrate unice în cea mai recentă producție Secretele caracatiței avându-l ca producător executiv pe...

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

Nimic nu mai este cum a fost în Clanul! Serialul a fost, aseară, în topul preferințelor celor de acasă

În episodul de aseară, toate lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Diseară, are loc UNIFICAREA la Survivor All Stars

Au luptat 13 săptămâni cu toate puterile. Au demonstrat că merită să fie printre cei mai buni și au depășit fiecare provocare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă.

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

SkyShowtime lansează trailerul pentru miniseria A Gentleman in Moscow

Seria limitată, în care joacă Ewan McGregor, este bazată pe romanul bestseller scris de Amor Towlesși va fi disponibilă în exclusivitate pe SkyShowtime din 18 aprilie.

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic ne invită într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea NASA: Culisele Inovațiilor

National Geographic invită telespectatorii într-o călătorie fascinantă spre viitor odată cu lansarea seriei NASA: Culisele Inovațiilor. Premiera documentarului va avea loc pe 16 aprilie, ora 21:00.

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. ...

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Premieră Viasat History - Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut

Povestea Annei Frank: Capitolul neștiut / No Asylum: The Untold Chapter of Anne Frank's Story în premieră Viasat History, sâmbătă 13 aprilie.

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

History Channel pregătește serialul docu-reality Vânătorii de Comori: România

HISTORY Channel România, parte din A+E Networks EMEA, anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată Vânătorii de Comori: România.

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Lia - Soţia soţului meu de la Antena 1 a fost reînnoit pentru sezonul 4 și ultimul al seriei

Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvăluie marele deznodământ.

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Bebe Măcelaru mesaj dur pentru Costoiu, diseară, în Clanul

Doar câteva ore ne despart de cel de-al 8-lea episod din serialul Clanul, unde lucrurile vor scăpa de sub control.

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Star Trek, Jack Ryan şi The Rookie: Feds, în luna aprilie la AXN România

Momente pline de adrenalină, eroi din viața reală și noi episoade pline de acțiune, suspans și dramă vor fi difuzate în aprilie la AXN.

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

The Walking Dead: Daryl Dixon, în premieră la AMC în luna aprilie

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, Daryl Dixon, are parte de propriile aventuri în noul serial în premieră la AMC, începând cu 8 aprilie, de la ora 22:00.

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

In Memoriam Amza Pellea la Cinemaraton

Duminică, 07 aprilie, și luni, 08 aprilie, televiziunea Cinemaraton, parte a  Grupului Clever, dedică memoriei lui Amza Pellea 2 zile și 2 nopți cu 25 de filme românești în care marele nostru actor a fost protagonist. ...

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

Megogo și Warner Bros. Discovery își extind parteneriatul și lansează un nou abonament cu televiziunile HBO și Cinemax

MEGOGO, un serviciu media specializat în televiziune online, își extinde biblioteca de canale TV.