Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) a avut un succes moderat şi nu și-a acoperit nici bugetul de producție cu încasările de la debut.

Deşi inţial producătorii se aşteptau la încasări între 50 şi 55 de milioane de dolari în weekend-ul de lansare în Statele Unite ale Americii, Birds of Prey a avut încasări de 33,25 milioane de dolari pe teritoriul american şi încasări globale de 81,25 milioane de dolari la un buget de producţie de 84,5 milioane de dolari fără a lua în calcul bugetele de marketing și de distribuție. 

Sequel-ul la Suicide Squad (2016), detine acum un record nedorit: filmul cu cele mai slabe încasări dintre filmele DC Extended Universe. Înainte de Birds of Prey, Shazam! a avut cea mai slabă lansare, cu 53 milioane de dolari. Acest lucru însă nu l-a împiedicat să „adune" peste 365 mil.$ la nivel internațional. Vom vedea dacă și Birds of Prey își va reveni și va fi pe plus până la urmă...

Debutul slab din primul week-end din SUA nu e deloc surprinzător, având în vedere că e probabil cel mai slab dintre toate cele 8 filme DC lansate pana acum (care nici măcar nu e 3D). Nu-mi imaginam că cei de la WB vor putea scoate un film mai slab decât Justice League. Scenariul este de-a dreptul ridicol: acţiunea se învârte în jurul Cassandrei Cain care înghite un diamant cu date incriptate care l-ar face bogat pe cel care-l deține şi toată lumea (atât cei care o protejează şi cei care o vânează) aşteaptă să-l elimine. Cum au ajuns la această poveste din multitudinea de povești cu Harley Quinn este un mister pentru mine!

Așteptăm cu nerăbdare sequelul Wonder Woman 84 pentru a ne reveni din această poveste cu Harley Quinn care sincer vă spun... ar fi meritat mai mult!