Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) a avut un succes moderat şi nu și-a acoperit nici bugetul de producție cu încasările de la debut.

Deşi inţial producătorii se aşteptau la încasări între 50 şi 55 de milioane de dolari în weekend-ul de lansare în Statele Unite ale Americii, Birds of Prey a avut încasări de 33,25 milioane de dolari pe teritoriul american şi încasări globale de 81,25 milioane de dolari la un buget de producţie de 84,5 milioane de dolari fără a lua în calcul bugetele de marketing și de distribuție. 

Sequel-ul la Suicide Squad (2016), detine acum un record nedorit: filmul cu cele mai slabe încasări dintre filmele DC Extended Universe. Înainte de Birds of Prey, Shazam! a avut cea mai slabă lansare, cu 53 milioane de dolari. Acest lucru însă nu l-a împiedicat să „adune" peste 365 mil.$ la nivel internațional. Vom vedea dacă și Birds of Prey își va reveni și va fi pe plus până la urmă...

Debutul slab din primul week-end din SUA nu e deloc surprinzător, având în vedere că e probabil cel mai slab dintre toate cele 8 filme DC lansate pana acum (care nici măcar nu e 3D). Nu-mi imaginam că cei de la WB vor putea scoate un film mai slab decât Justice League. Scenariul este de-a dreptul ridicol: acţiunea se învârte în jurul Cassandrei Cain care înghite un diamant cu date incriptate care l-ar face bogat pe cel care-l deține şi toată lumea (atât cei care o protejează şi cei care o vânează) aşteaptă să-l elimine. Cum au ajuns la această poveste din multitudinea de povești cu Harley Quinn este un mister pentru mine!

Așteptăm cu nerăbdare sequelul Wonder Woman 84 pentru a ne reveni din această poveste cu Harley Quinn care sincer vă spun... ar fi meritat mai mult!


Din aceeasi categorie...

Este Film Festival revine în 2024 cu ediția a opta

Este Film Festival revine în 2024 cu ediția a opta

Este Film Festival revine în perioada 29 mai - 2 iunie la Sibiu, cu filme europene apreciate internațional, discuții cu cineaștii invitați, competiție de scurtmetraje românești, Academia LINE-UP, cine-concert, dar și proiecții de film și a...

Scurtmetraje premiate, în programul Festivalului Filmului European 2024

Scurtmetraje premiate, în programul Festivalului Filmului European 2024

Festivalul Filmului European prezintă la București, în cadrul ediției 28, o serie de scurtmetraje de animație și ficțiune, care au obținut numeroase premii la festivalurile internaționale.

Câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Luni, pe 29 aprilie, la Teatrului Național I. L. Caragiale din București, a avut loc cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo, în cadrul căreia au fost celebrate performanțele înregistrate de cinematografia română în ultimii ani. ...