Talentatul actor Gabriel Luna va fi prezent la un eveniment special de autografe și Q&A in incinta magazinului Red Goblin din Bucuresti.

Gabriel Luna este cunoscut pentru interpretarea unor personaje remarcabile în industria filmului și televiziunii.

Acesta a captat atenția publicului în rolul Ghost Rider din seria Agents of S.H.I.E.L.D., iar apoi a continuat să impresioneze în filmul Terminator: Dark Fate în care a interpretat celebrul personaj Terminator.

Evenimentul ce va avea loc pe 14 iulie 2023, între orele 16:00 și 19:00 va include o sesiune de autografe în care veți putea obține semnături personalizate de la Gabriel Luna. Așadar, nu uitați să aduceți materialele pe care doriți să le autografieze. Fie că sunt postere, fotografii sau alte obiecte speciale, veți putea obține un autograf unic și valoros.

În plus, Gabriel Luna va răspunde întrebărilor voastre în cadrul sesiunii de Q&A. Aveți ocazia să aflați mai multe despre pasiunea lui pentru actorie, procesul său de pregătire pentru diferite roluri și experiențele pe care le-a trăit în timpul filmărilor. Nu ezitați să pregătiți întrebările și să vă bucurați de o seară captivantă în compania unui actor remarcabil.

Evenimentul este deschis tuturor fanilor lui Gabriel Luna și este o oportunitate extraordinară de a vă întâlni unul dintre actorii preferați.

"Venirea lui Gabriel Luna la acest eveniment reprezintă o ocazie unică de a vă apropia de industria cinematografică și de a interacționa cu un actor de talie internațională.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să vă oferim o seară memorabilă alături de Gabriel Luna! Nu ratați această oportunitate extraordinară! Vă așteptăm cu drag la evenimentul nostru cu Gabriel Luna!" au precizat cei de la Red Goblin.

Adresa Red Goblin: Str. Stirbei Voda nr 4 (in apropiere de Sala Palatului).


Din aceeasi categorie...

Dogman de Luc Besson deschide TIFF 2024

Dogman de Luc Besson deschide TIFF 2024

Miile de spectatori așteptați la Gala de Deschidere a celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14 – 24 iunie 2024) vor avea parte de o experiență cinematografică intensă și memorabilă. ...

Este Film Festival revine în 2024 cu ediția a opta

Este Film Festival revine în 2024 cu ediția a opta

Este Film Festival revine în perioada 29 mai - 2 iunie la Sibiu, cu filme europene apreciate internațional, discuții cu cineaștii invitați, competiție de scurtmetraje românești, Academia LINE-UP, cine-concert, dar și proiecții de film și a...

Scurtmetraje premiate, în programul Festivalului Filmului European 2024

Scurtmetraje premiate, în programul Festivalului Filmului European 2024

Festivalul Filmului European prezintă la București, în cadrul ediției 28, o serie de scurtmetraje de animație și ficțiune, care au obținut numeroase premii la festivalurile internaționale.