Rafael descoperit

(2020)

Exhibition on Screen: Raphael Revealed

imdb8/10

Premiera RO

30 Septembrie 2022

Regia

Phil Grabsky

Cu

Gen

Documentar

Durata

88 minute

Sinopsis Rafael descoperit

Cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la moartea lui Rafael, cea mai mare expoziție a lucrărilor sale a avut loc la Roma. Exhibition on Screen a primit acces exclusiv la acest “spectacol” unic.

Cu peste două sute de capodopere, inclusiv picturi și desene – dintre care peste o sută au fost reunite pentru prima dată – această expoziție majoră celebrează viața și opera lui Raffaello Sanzio da Urbino.

Cu opere împrumutate pentru prima dată de la Luvru, Galeria Uffizi, Galeria Națională de Artă, Muzeul Prado și multe altele, expoziția și acest film oferă o oportunitate fără precedent de a observa amploarea priceperii, creativității și ingeniozității lui Rafael.

Regizorul premiat Phil Grabsky oferă o privire nouă asupra acestui gigant al Renașterii și arată de ce este considerat unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile. Filmul acoperă viața lui la Roma și include imagini unice ale Romei antice, care a avut o influență atât de puternică, inclusiv imagini rare ale Casei de Aur a lui Nero, pe care Rafael însuși a vizitat-o.


Detalii tehnice Rafael descoperit

Tara

Marea Britanie

Culori

Color

Distribuit in Romania de

Qrios Interactive

Distribuitor international

Pannonia Entertainment

Regia

Phil Grabsky


Coloana sonora

Asa Bennett