Luna decembrie aduce o serie de programe fascinante pe National Geographic și National Geographic Wild, fiecare aducând în prim-plan natura, oameni, locuri și povești care inspiră și educă.

Urmăriți noua producție Orașe pierdute și redescoperite, cu Albert Lin sau descoperiți modalitățile prin care animalele îndură cel mai aspru anotimp în Iarna Sălbatică.

Premiere National Geographic

ORAȘE PIERDUTE ȘI REDESCOPERITE, CU ALBERT LIN - Din 3 decembrie, în fiecare duminică, la 21:00 (foto sus)

Exploratorul National Geographic, Albert Lin, se află într-o misiune extraordinară pentru a dezvălui secretele orașelor dispărute și ale oamenilor misterioși care le-au creat. Folosind tehnologii de ultimă generație pentru a îndepărta urmele trecerii timpului, Albert și echipa sa se aventurează până la limită, în unele dintre cele mai îndepărtate și ostile medii de pe Pământ.

APOCALIPSA: CĂDEREA LUI HITLER - Luni, 4 decembrie, primul episod, la 22:00 (iar al doilea, luni, 11 noiembrie la aceeași oră)

Această serie documentară ne poartă în vara anului '43. La Kursk, Hitler duce o bătălie decisivă pentru a câștiga războiul în Est. Dar determinarea Armatei Roșii și ofensiva Aliaților în Vest îl iau prin surprindere. Lună după lună, furia înfrângerii apasă asupra tiranului nazist care refuză să se recunoască învins și provoacă prăbușirea țării sale.

MISIUNEA - Sâmbătă, 9 decembrie, la 17:00

Moartea misionarului John Chau, ucis în timp ce încerca să convertească unii dintre ultimii indigeni din lume, tribul Sentinelese, a stârnit reacții controversate. Prin interviuri exclusive și jurnalele sale detaliate, vă dezvăluim concepțiile învechite care l-au format pe John și comunitatea evanghelică ce l-a determinat să înceapă această călătorie fatală.

PATRULA CÂINILOR - Din 15 decembrie, în fiecare vineri, la 22:00

Patrula câinilor continuă să facă furori cu cel de-al 11-lea sezon, care prezintă echipele canine dedicate din cadrul poliției, penitenciarelor, vămilor și biosecurității din Noua Zeelandă.  Acest serial plin de acțiune include cel de-al 100-lea episod al emisiunii „Patrula câinilor”, care împreună cu celelalte episoade, continuă să ofere telespectatorilor o perspectivă remarcabilă asupra muncii pe care o fac aceste echipe de câini extrem de pricepuți, care opresc activitățile infracționale adulmecând contrabanda și protejează granițele atât împotriva mărfurilor ilegale, cât și a dăunătorilor și a bolilor.

SavageKingdom S3E06

Premiere WILD

PRĂDĂTORI SĂLBATICI - Din 1 decembrie, în fiecare vineri, de la 19:00

În acest bloc special de programe, ajungem mai aproape de intimitatea celor mai mortali prădători din lume, în timp ce încearcă să execute un atac. Combinând imagini de arhivă cu inserții grafice și efecte speciale de ultimă oră, vom dezvălui momentele ucigașe cu detalii nemaiîntâlnite până acum. În fiecare vineri vom prezenta în cele mai șocante documentare ale noastre măreția acestor creaturi temute și admirate ce-și folosesc armele și tacticile de vânătoare pentru a se menține  în vârful lanțului trofic.

IARNA SĂLBATICĂ - Din 2 decembrie, în fiecare sâmbătă, la 19:00

Iarna este aici, chiar dacă ești pregăgit sau nu, iar creaturile mari și mici îndură cel mai aspru și neiertător anotimp de pe planetă. Unele dintre ele se agață de viață în aceste luni aspre, în timp ce altele văd oportunități pe gheață. În această scenă specială, animale sălbatice din întreaga lume se luptă cu dinții pentru a supraviețui sezonului de iarnă, pe un fundal înghețat impresionant.

REGATUL SĂLBATIC - Din 13 decembrie, în fiecare miercuri, la 19:00 (foto Leul)

Cele mai faimoase clanuri ale Regatului Sălbatic împreună cu poveștile lor epice despre regi, regine și alte regalități se regăsesc în decembrie în acest spectaculos documentar. Fiecare va ucide pentru a-și proteja dinastia, învingătorii sunt recompensați cu cele mai bogate locuri de vânătoare din regatul sălbatic, dar soarta celor care pierd este brutală: exil sau moarte. Luptând pentru a supraviețui, nimic nu-i va opri în încercarea de a domni peste Regatul Sălbatic.